Tag på tur med nærværende lokale ildsjæle
Ravtur på Næsby Strand, magnetfiskeri i Slagelse og Korsør, Sejerø fra hestevogn eller fodring af dyrene under rundvisning på Skelleris.

Sjællands Vestkyst byder på oplevelser i særklasse, som alle har én ting til fælles – at de bliver fortalt af lokale, der med passion og glæde tager dig med helt tæt på.

Foto: VisitVestsjælland

VisitVestsjælland har netop lanceret et nyt tiltag med udgivelsen af ’Gode historier og autentiske oplevelser’, der skal synliggøre de mange aktiviteter.

– Hvad enten du er til betagende natur, kulturturisme eller unikke madoplevelser baseret på egnsunikke produkter, så er mulighederne mange. Her er noget for enhver smag og interesse, fortæller Jens Müller, der er direktør for VisitVestsjælland.

Kæmpe opbakning
De seneste måneder har VisitVestsjælland sammen med en stor gruppe aktører indsamlet mere end 350 forskellige arrangementer.

– Der har på Sjællands Vestkyst været et behov for at fremhæve og kommunikere de kvaliteter og stedbundne værdier, destinationen har. Målet har været at samle lokale aktører, ildsjæle og oplevelser i et fælles univers under ’Gode historier og autentiske oplevelser’. Det er i den grad lykkes, fastslår direktøren og uddyber:

– Samlingen og udgivelsen af ’Gode historier og autentiske oplevelser’ skal også være med til at opbygge lokal stolthed og dermed skabe nye lokale ambassadører, der kan synliggøre vores kvaliteter overfor os selv og gæster, som dermed bliver til midlertidige lokale borgere, mens de besøger os.

Spændende oplevelser venter
Omkring 35 aktører har budt ind med mere end 50 forskellige produkter, som i alt bliver til mere end 350 arrangementer fordelt hen over hele året.

Der venter spændende oplevelser fordelt i hele destinationen fra guidede vandreture på Røsnæs i nord over mjødsmagning i Løve til besøg på Toftegaards naturplejeområde på Glænø i syd.

– Udgivelsen favner bredt og byder ind med noget for både store og små uanset interesser. Sjællands Vestkyst har virkelig noget at byde på, slutter Jens Müller.

Udgivelsen er finansieret via LAG-midler og kan blandt andet findes i de 22 turistinspirationer fordelt på hele Sjællands Vestkyst.