DBA Guide skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om Barbie dukker:

Smiler din Barbie til dig? Har hun langt hår og en flad fod? Så er chancerne for, at hun er penge værd, desværre ikke særlig store. Her kan du læse, hvad der skal til for, at en eller flere af Barbierne i din samling er penge værd!

Den ældste Barbie kan for eksempel sælges for 80.000 kroner. Hun er kæreste med Ken, hendes lillesøster hedder Skipper, og hendes hår plejer at gå helt ned til lænden. Barbie er en dukke, de fleste har stiftet bekendtskab med, og hvis du bare var nogenlunde gennemsnitlig, da du var mindre, har du garanteret ejet et par stykker.

Har du sidenhen forvist de mange dukker til kælderen eller loftet, så er det NU, du skal læse med. For din samling kan muligvis være penge værd. DBA Guide har fået Barbie-entusiasten Anette Rose til at give 10 guidelines, som kan hjælpe dig til at finde ud af, om lige netop din gamle Barbie i dag er steget i værdi.

Barbie Collectors Edition, foto: DBA Guide

Om Anette Rose

Anette Rose har samlet på Barbier i 15 år, og det har resulteret i, at hun i dag har over 200 Barbier. Nogle af dem er placeret i glasmontre i stuen, mens andre er blevet forvist til entreen. Anette Rose bestyrer i sin fritid Facebook-gruppen ‘Barbiesamleren – for Barbie og Fashion Doll Collectors’.