Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra 4. til 11. december 2018.

Bemærk, at det er de hændelser, som politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Høng Landevej, Løve, Høng – Kalundborg

Kl. 0912 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en bil var forulykket og havnet på en mark. Det viste sig, at en 25-årig mand fra Gørlev under kørsel i en personbil foretog en overhaling af en anden bilist under kørslen i sydlig retning på den lige vej. Den 25-årige havde formentlig overset en modkørende, hvorfor han undveg til venstre ud på cykelstien. Han mistede herved kontrollen over personbilen, der skred tværs over kørebanen og standsede på en mark vest for landevejen. Ingen kom til skade ved uheldet, og ingen af de øvrige trafikanter blev impliceret.

Forsøg på manddrab – Klosterparkvej, Kalundborg

Skudepisode: Offeret er udskrevet fra hospitalet efter at være blevet behandlet for de ikke-livstruende skudlæsioner, som han pådrog sig. Politiet har indbragt det køretøj, som forurettede befandt sig i, da han blev ramt. Bilen skal nu undersøges nærmere.

Politiet efterforsker fortsat sagen for at forsøge at få klarlagt et motiv til angrebet.

Politiet søger vidner i sagen og vil meget gerne i kontakt med borgere, der har set noget i forbindelse med skudepisoden, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen. Kontakt politiet på tlf. 114.

Mandag eftermiddag i tidsrummet kl. 1500-1700 vil politiet være til stede ved supermarkedet Rema 1000, Klosterparkvej, Kalundborg, for at møde beboerne i området i øjenhøjde og få en dialog om, hvad de opfatter som generelt utryghedsskabende i lokalområdet. Politiet er dog også åbne over for en dialog om andre emner, der måtte bekymre borgerne, således at politiet kan vurdere, hvad der kan gøres ved problemstillingen. Endvidere modtager politiet også gerne oplysninger/tip i anledning af skudsagen fra søndag aften.

Spirituskørsel – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 0204 anholdt og sigtede politiet en 58-årig mand fra Jyderup for spirituskørsel i en personbil i østlig retning ad Holbækvej. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Indbrud i perioden
Fasanvej, Dalby, Gørlev
Agertoften, Gørlev
Snæbumgårdsvej, Høng
Humlehaven, Kalundborg
Elledevej, Kalundborg
Vesterbjergvej, Snertinge
Birkevej, Snertinge
Feltergårdsvej, Viskinge, Svebølle