Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Okt 23, 2018 til Nov 06, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Nøgen mand – Høng – Kalundborg

Kl. 1124 anmeldte en ældre kvinde, at en nøgen mand løb rundt i området ved skolen: Lidt senere fik politiet en ny anmeldelse om, at personer fra et par biler forsøgte at tilbageholde en nøgen mand ved lægehuset, men manden var løbet væk. Politiet kørte til området og fik sammen med familien kontakt til den nøgne, 19-årige mand fra Høng. Familien fik ham dog iklædt lidt tøj og ville lade ham undersøge hos en læge. Dette ønskede han dog ikke, hvorfor politiet måtte assistere hermed. Efter samtale med lægen lod den 19-årige sig frivilligt indlægge på et sygehus til fornøden behandling, således at politiet efter ca. fire timer kunne returnere til øvrige opgaver.

Indbrud i villa – biltyv anholdt – Syvbækvej, Herslev, Høng – Kalundborg

Kl. 1853 anmeldte en 28-årig mand fra Høng, at der i løbet af dagtimerne havde været forøvet et indbrud i hans bolig, hvor en rude i en dør var blevet knust for at skaffe sig adgang. Ud over noget porcelæn og en playstation var der også stjålet nøgler til en varebil, som efterfølgende var blevet stjålet fra stedet. Varebilen blev efterlyst som stjålet, og efterforskning i indbrudssagen førte til en mistanke mod en 20-årig mand fra Dronningmølle. Han blev af Københavns Vestegns Politi truffet i Brøndby-området og anholdt tirsdag morgen til indbrudssagen. Varebilen blev også fundet i nærheden af det sted, hvor den 20-årige blev anholdt, og vil snarest blive genudleveret til rette ejer. Den anholdte blev løsladt efter afhøring til sagerne om indbrud og biltyveriet.

Mistænkelig forhold – Skovbrynet, Kalundborg

Kl. 1739 anmeldte en lokal kvinde noget, der kunne minde om en mulig kidnapning. Ved Ulshøj-hallen havde nogle udenlandsk udseende personer jagtet en anden person, som tilsyneladende var smidt ind i bagagerummet på en lys personbil. Bilen var kørt fra stedet, og kort efter fik politiet en ny henvendelse om samme lyse bil, der var blevet efterladt på Ulshøjvej. Fra bilen var flere personer flygtet gennem haver og via et grønt område af ukendt årsag. Politiet fik telefonisk kontakt til bilens ejer og senere til fire mænd på 18, 20, 21 og 32 år fra Kalundborg og en 19-årig mand fra Jægerspris. Ved nærmere undersøgelse af bilen blev der ikke fundet nogen personer i bagagerummet. De trufne mænd blev ikke sigtet for noget i anledning af deres lidt bemærkelsesværdige adfærd, idet ingen af dem angav at være “offer” for en mulig frihedsberøvelse som anmeldt indledningsvist.

Ældre kvinde på sen aftentur – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 2321 anmodede personalet på en tankstation om assistance fra politiet, idet en ældre kvinde med rollator befandt sig på stedet. Hun kunne ikke huske meget om hverken eget navn eller sin adresse. Politiet fik dog hende identificeret som en 92-årig kvinde fra Kalundborg, som blev kørt hjem af politiet. På hendes bopæl afventede politiet hjemmeplejen, der efterfølgende tog sig af den 92-årige.

Indbrud i perioden
Syvbækvej, Herslev, Høng Saltvækvej, Kalundborg Klosterparkvej, Kalundborg Elmegade, Kalundborg Kløvermarken, Hvalsø Parcelvej, Svebølle