Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Aug 30, 2018 til Sep 11, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Østerled, Gørlev – Kalundborg

Kl. 1800 anholdt og sigtede politiet en 59-årig mand fra Gørlev Sj. for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Vold – Hovedgade, Høng – Kalundborg

Kl. 1851 anmeldte en 48-årig mand fra Høng, at han efter et værtshusbesøg var blevet overfaldet af to andre mænd. Det viste sig, at den 48-årige under ophold på et værtshus havde diskuteret med et par andre mænd om en spillemaskine. Da han gik hjem, blev han pludselig opsøgt af de to andre mænd, som sparkede ham og tog en lerkrukke, som de slog ham i hovedet med. Den 48-årige blev bragt til skadestuen til behandling for en flænge, og politiet anholdt to mænd på 38 og 40 år fra Høng for vold. De blev efter afhøring til sagen løsladt og kan nu forvente at blive indkaldt til et retsmøde.

Lov om euforiserende stoffer mv. – Hovedgaden, Høng – Kalundborg

Kl. 0930 foretog politiet en ransagning af en lejlighed efter et tip om, at der på skulle stedet være både skydevåben og narkotika. En narkohund blev tilkaldt, og på stedet traf politiet tre kvinder og to mænd, hvoraf den ene – en 19-årig mand uden fast bopæl – forsøgte at sluge noget amfetamin. Ved ransagningen fandt politiet yderligere amfetamin, sovepiller, MDMA-piller og to lovlige luftpistoler. Aktionen endte med, at den 19-årige blev sigtet for besiddelse af ca. 1½ gram amfetamin, 8 MDMA-piller og noget sovemedcin, medens en 22-årig mand fra Høng blev sigtet for besiddelse af ca. 5 gram speed og 5 MDMA-piller. Begge kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Humanitær eftersøgning – Høng – Kalundborg

Kl. 1321 anmodede personale på et bosted om assistance til at lede efter en 42-årig, udviklingshæmmet mand, der kl. ca. 1100 var forsvundet fra et bosted. Politiet iværksatte en eftersøgning med flere patruljer i området, ligesom manden blev efterlyst via både politiets Twitter-konto og via diverse offentlige trafikselskaber. Kl. ca. 1945 fik politiet så oplysninger om, at den savnede mand var blevet fundet i en have på Åmarken i Slagelse. Personalet fra bostedet afhentede ham på findestedet og bragte ham retur til fornøden omsorg.

Uro på biblioteket – Odinsvej, Høng, Kalundborg

Færdselsuheld – Østergade, Særslev, Snertinge – Kalundborg

Kl. 2045 anmeldte en 70-årig mand fra Snertinge, at en bilist havde mistet herredømmet over sin bil og herefter ramt både en bil, husets facade, en carport og hegn. Den skadevoldende bilist var efterfølgende blot kørt fra stedet uden at deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til. Bilisten flygtede ad Østergade mod nord – Æblekærvej mod øst, indtil sporet sluttede på Skippingevej. Flugtbilisten havde på uheldsstedet tabt nogle bildele, der tydede på, at der var tale om en sølvmetallic bil af mærket Toyota. Politiet forsøger nu at finde frem til bilisten.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget i anledning af uheldet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Bil uden fordæk – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 0001 fik politiet en henvendelse om en bilist, der kørte ad Kordilgade i en bil, hvor der ikke var nummerplader på, ligesom bilen heller ikke havde fordæk på. Derfor sprang der gnister på grund af kørslen i bilen, hvori der var tre mænd. Politiet fandt bilen henstillet i Kordilgade, men uden personer med tilknytning til bilen. Politiet tilkaldte et bugseringsfirma til at fjerne køretøjet.

Optræk til uorden – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 0454 fik politiet via alarmcentralen melding om, at flere personer var i slagsmål. Politiet kørte til området, men traf dog ikke nogen former for uro eller uorden, som krævede politiets indblanding. Politiet forblev i området, indtil de sidste gæster fra nattelivet havde søgt væk fra området.

Alvorlige trusler med kniv – Poulas Alle, Kalundborg

Narkokørsel – Reerslevvej v/ Jyderupvej Reerslev, Ruds-Vedby, Kalundborg

Uanmeldte hærværksforhold? – Kalundborg

Færdselsuheld – Nyrupvej / Bøgebjergvej, Kalundborg

Kl. 1807 var det skete et færdselsuheld i krydset, hvor en bilist og en motorcyklist var stødt sammen. Det viste sig, at en 46-årig kvinde fra Kalundborg efter kørsel ad Bøgebjergvej mod syd var standset ved vigelinjen ved Nyrupvej, før hun ville svinge til venstre. Under venstresvinget ud på Nyrupvej blev bilisten påkørt på sin venstre side af en motorcykel, der blev ført af en 75-årig mand fra Kalundborg ad Nyrupvej mod nordvest. Hverken motorcyklisten eller bilisten kom til skade ved uheldet, som bilisten kan forvente at høre nærmere fra politiet om på grund af mistanke om overtrædelse af færdselsloven.

Narkokørsel / kørsel uden førerret – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 1620 ville politiet kontrollere en personbil, der kørte ad Klosterparkvej i nordlig retning, indtil den på et tidspunkt blev standset. Tre personer løb fra bilen, men politiet fik hurtigt løbet føreren – en 21-årig mand uden fast bopæl i Kalundborg – op. Da han havde været fører af bilen og var påvirket af narkotika, blev han anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Den 21-årige havde heller ikke førerret, så han blev også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Når blodprøven er blevet analyseret, vil han høre nærmere fra politiet.

Forsøg på manddrab – Nørre Alle / Holbækvej, Kalundborg

Se udsendt pressemeddelelse søndag eftermiddag kl. 1423.

Politiet har fået i alt ca. 20 henvendelser i sagen og arbejder fortsat med finde spor fra skyderiet i området. Hverken køretøjet eller føreren er fundet trods de mange henvendelser, hvorfor politiet fortsat gerne modtager tips/oplysninger fra borgerne.

Indbrud i perioden
Hallenslevvej, Hallenslev, Gørlev Kalundborgvej, Snertinge Nørre Alle, Kalundborg Bonderupvej, Ugerløse