Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Jul 27, 2018 til Aug 07, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brandundersøgelse – Nykøbingvej, Egemarke, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 2308 udbrød der brand i en kornlade, som trods brandvæsnets indsats nedbrændte, da det på grund af det brændbare materiale ikke slukkes. Brandvæsnet koncentrerede sig om at nedkøle tilstødende bygninger, så der ikke gik i dem. Branden er efter de foreløbige undersøgelser formentlig startet ved et transportbånd. Ingen kom til skade ved branden.

Brand – Gørlev, Kalundborg

Kl. 0927 brændte en traktor med trailer på Gørlev Landevej, hvilket førte til ild i græsset omkring traktoren. Kl. 0958 meldte brandvæsnet, at ilden var under kontrol.

Ung mand faldet ned fra træ – Odinsvej, Høng – Kalundborg

Kl. 2315 kørte politiet til Høng Bevægelsespark, hvor nogle lokale unge var forsamlet til høj musik og indtagelse af alkoholiske drikke ved en hytte i området. Politiet traf en 17-årig ung mand fra Høng, som havde en flænge i baghovedet, fordi han var faldet ca. 3 meter fra et træ. Politiet tog sig af ham og ville køre ham hjem til sine forældre, hvilket hidsede et par andre tilstedeværende op. Den 17-årige blev afleveret til sine forældre, hvorefter man tilkaldte en ambulance, hvis personale sammen med politiet blev generet af de unge, der i mellemtiden var gået fra parken til den 17-åriges bopæl. Til sidst måtte politiet bede moderen til en spirituspåvirket, 14-årig dreng fra Gørlev om at hente sin søn i Høng, idet han blandede sig i politiets og ambulancepersonalets arbejde. Da han var afhentet, kørte politiet en ligeledes spirituspåvirket, 15-årig dreng fra Høng h jem til sin far med oplysning om, at han ikke ville forlade den 17-åriges bopæl og havde haft en nedladende adfærd over for politiet. Ingen blev sigtet for noget, og politiet har ikke yderligere oplysninger om den lettere tilskadekomne, 17-åriges tilstand.

Hest uden rytter – Stensbjergvej, Gierslev, Høng – Kalundborg

Kl. 1135 anmeldte en lokal kvinde, at en stærkt svedende hest med sadel, men uden rytter, var ankommet til en adresse på Stensbjergvej. Politiet blev underrettet om hittehesten, hvis ejer blev identificeret ca. ½ time senere, da alarmcentralen kunne oplyse, at en 67-årig kvinde fra Høng var faldet af en hest på sin ejendom. Politiet kunne derefter oplyse hende om, hvor hendes hest nu befandt sig.

Spirituskørsel – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 1105 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 51-årig mand fra Jerslev Sj. for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Forsøg på at stjæle bil – Klosterparksvej, Kalundborg

Kl. 0018 slog en lokal kvinde alarm til politiet, fordi to mænd var i færd med at stjæle en personbil, der holdt på en p-plads. De forsøgte at starte bilen, men opgav. Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at dørlåsen i førerdøren var opbrudt, ligesom tændingslåsen var opbrudt/ødelagt. De to mistænkte blev beskrevet som: A: Mand, 180-185 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Iført: Iført rød langærmet trøje, samt sort kasket; og B: Mand, 180-185 cm, Kropsbygning: Kraftig. Politiet fandt ikke de to mistænkte og undersøgte bilen for tekniske spor fra dem. Bilejeren er underrettet om sagen.

Assistance til DSB – Jernbanevej, Kalundborg

Kl. 1019 bad togpersonale fra DSB om assistance fra politiet til at få vækket og bortvist en sovende mand. Politiet fik vækket og efterfølgende bortvist en 21-årig mand uden fast bopæl i Roskilde, der havde sovet godt i toget en natlig bytur.

Tricktyverier – Slotsvolden, Holbæk / Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 1100 anmeldte en 69-årig kvinde fra Holbæk, at hun under indkøb kl. ca. 1000 i supermarkedet Kvickly, Holbæk, i grøntafdelingen blev kontaktet af en fremmed, engelsk-talende mand, der ønskede hjælp til at afgøre, om der var sukker i den vare, han stod med i hånden. Den 69-årige havde under indkøbet anbragt sin taske over indkøbsvognen og havde en hånd omkring remmen. Trods dette formåede den fremmede mand at aflede den 69-åriges opmærksomhed fra tasken, hvorfra hendes pung blev stjålet ved at lyne taske op. Hun opdagede først tyveriet ved kassen. Manden blev beskrevet som: A: Mand, østeuropæisk af udseende, 50 år, ca. 170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: Talte dårligt engelsk, Talte: Engelsk, Iført: grøn T-shirt og hvid stråhat – bar briller.

Kl. 1120 fik politiet en anmeldelse fra en 72-årig kvinde fra Regstrup, som kl. ca. 1115 under indkøb i supermarkedet Aldi, Sct. Jørgensberg, Kalundborg, fik stjålet sin pung og sin mobiltelefon fra sin taske. En fremmed, engelsk-talende mand havde afledt hendes opmærksomhed ved at spørge til sukkerindholdet i en liter koldskål, som han stod med i hånden. Ved kassen opdagede den 72-årige, at hendes pung og mobiltelefon var blevet stjålet og formodede, at der var sket under hjælpen til den fremmede mand. Han blev beskrevet som: A: Mand, 50 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Grå, Hårlængde: Skaldet på toppen og gråt tyndt hår i siderne, Yderligere kendetegn: Havde briller med stærk styrke, Talte: Engelsk, Iført: Grøn/beige t-shirt, kakifarvet bukser.

Lokalpolitiet i Holbæk/Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket manden i de to supermarkeder i løbet af torsdag formiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen, hvor politiet vil prøve at få fastlagt, om det er den samme gerningsmand i begge sager ud fra eventuel videoovervågning i butikkerne.

Grundlovsforhør – Vold – Banegårdspladsen, Kalundborg

Kl. 2335 fik politiet en anmeldelse om et voldsomt skænderi mellem en mand og en kvinde, der efterfølgende blev forulempet af manden. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til offeret – en 34-årig kvinde fra København SV – som havde pådraget en ødelagt tand og sår i hovedet efter slag og sår på knæene efter at være blevet slæbt hen ad vejen. Hun blev sendt på skadestuen til fornøden behandling og registrering af skaderne. Volden var begået af en 33-årige, mandlig bekendt fra Kalundborg, som politiet traf i spirituspåvirket tilstand i nat. Han blev anholdt og sigtet for vold mod kvinden. Anklagemyndigheden fremstiller den anholdte i grundlovsforhør kl. 1230 ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling, idet han tidligere er dømt for vold og har begået det nye voldsforhold i en prøvetid.

Arbejdsulykke – Hallas Alle, Kalundborg

Kl. 0814 blev en 23-årig kvinde fra Roskilde kørt på skadestuen til kontrol, efter at hun på sin arbejdsplads havde indåndet et skrapt kemikalie. Kemikaliet var kommet utilsigtet ud fra en lille tank, da påfyldning i tanken ikke var standset som planlagt på grund af en defekt sikring. Den 23-årige havde derfor fået lettere åndedrætsbesvær, men blev udskrevet efter kontrol på skadestuen. Arbejdstilsynet blev underrettet om sagen, som politiet behandler som en arbejdsulykke.

Efterlysning af flugtbilist – Kalundborgvej / Gammelrand, Svebølle – Kalundborg

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en rød personbil af mærket Seat Ibiza, som lørdag d. 28/7-2018 kl. ca. 1510 var impliceret i et færdselsuheld i krydset Kalundborgvej – Gammelrand, Svebølle. Uheldet skete, da en 57-årig mand fra Vejle Øst under kørsel ad Kalundborgvej mod nordøst i en personbil sænkede hastigheden for at svinge til højre ad Gammelrand mod sydøst. Under svingningen blev den 57-åriges bil påkørt bagfra af en bagfrakommende personbil, der fik skader på fronten som følge af uheldet. Begge parter standsede i krydset og talte kortvarigt sammen, inden den 57-årige ville flytte sin bil. Dette benyttede modparten til at flygte fra stedet, inden føreren af den røde bil og den 57-årige havde udvekslet de oplysninger, som uheldet gav anledning til. Føreren af den røde bil blev beskrevet som: mand, dansk af udseende og dansktalende, 20-22 år, ca. 185 cm høj, almindelig af bygning, kort mellemblondt hår, iført lys T-shirt med noget tekst-agtigt, korte bukser og bare tæer – ingen briller eller synlige tatoveringer. I den røde bil var også en passager, der beskrives som: mand, yngre, 185-190 cm høj, almindelig af bygning, lyst kort hår, muligt iført T-shirt, ej yderligere beskrivelse. De kørte i en rød personbil af mærket Seat Ibiza med nummerpladen formentlig AU 25.???, ukendt årgang og uden rust mv. De to mænd flygtede i bilen formentlig ad Kalundborgvej mod nordøst, og politiet fandt trods eftersøgning i området lørdag eftermiddag hverken de to mænd eller deres bil.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der har set den røde personbil med skaderne på fronten i området lørdag eftermiddag, eller som kan give oplysninger om identiteten på de to mænd. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

—————

Røg fra markbrand over vej – Jyderupvej, Reerslev, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 1425 assisterede politiet brandvæsnet i forbindelse med en markbrand, hvorfra røgen drev ind over Jyderupvej. Politiet afspærrede vejen af trafiksikkerhedsmæssige årsager frem til kl. ca. 1530, hvor brandvæsnet havde fået styr på branden på en mark med halm.

Spirituskørsel – Nykøbingvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 0032 anholdt og sigtede politiet en 46-årig mand fra Snertinge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Indbrud i perioden
Hovedgaden, Høng Milehøjen, Kalundborg Kalundborgvej, Holbæk Klosterparksvej, Kalundborg Hesseløvej, Vor Frue, Roskilde Nykøbingvej, Snertinge Kirkebakken, Viskinge, Svebølle