Stepping Stones er programmet til dig som forældre med børn i alderen 2-12 år, der har forskellige funktionsnedsættelser.

Der kan være tale om f.eks. forsinket udvikling, problemer med kommunikation eller sociale udfordringer. Det er et program Kalundborg Kommune har sat fokus på og lægger vægt på, at du vælger, hvilke problemer du vil arbejde med ud fra din situation.

Hvem kan tilmelde sig? Biologiske forældre, plejeforældre og bonus forældre til et barn med en funktionsnedsættelse i alderen 2-12 år.

Stepping Stones tilbyder 3 programmer, som du kan læse mere om her.

Stepping Stones

❤ FÅ HJÆLP TIL AT HJÆLPE DIT BARN ❤Stepping Stones er et program til forældre med børn i alderen 2-12 år, der har forskellige funktionsnedsættelser. Det kan blandt andet være forsinket udvikling, problemer med kommunikation eller sociale udfordringer.Som forælder kender du dit barn bedst. Derfor lægger programmet vægt på, at du vælger, hvilke problemer du vil arbejde med ud fra din situation.Stepping Stones tilbyder 3 programmer:Gruppeforløb ?‍?‍??‍?‍?, individuelt forløb ?‍?‍?‍? og seminar ?Læs mere på: https://www.kalundborg.dk/steppingstonesFå en snak med en Stepping Stones-træner:Er du er i tvivl, om du er i målgruppen?Skriv en mail til Bornogfamilie.SteppingStones@kalundborg.dkeller ring på tlf. 20 11 02 84.

Posted by Kalundborg Kommune on Sunday, August 12, 2018