Vinderen af Bedst på Sjælland, Restaurant Naes, kokkerer ikke kun middagsretter tilberedt af lokale råvarer fra Vestsjælland, men serverer nu også frokost med det bedste egnen har at byde på fredag, lørdag og søndag.

Foto: Restaurant Naes.

Fra fredag den 6. juli og resten af sommeren byder Restaurant Naes på frokost fra 12.00-15.00 fredag, lørdag og søndag. Det skriver Restaurant Naes til Dit Kalundborg.

Restaurantens poplære Sunday Roast forsætter som tidligere, men som noget nyt, er der også frokoståbent fredag og lørdag.

Frokostkortet byder blandt andet på ’Laks Royale’ med æg fra restaurantens eget landbrug, Naes Gaard, kalvetatar med hjemmesyltede tomater og charcuteri fra den lokale Slagter Jacob.

Er man blot på forbifart på cykel eller gåben i de naturskønne omgivelser på Røsnæs og er tørstig efter andet end en dukkert fra Restaurant Naes’ badebro – som må benyttes af alle – kan sulten efter is også stilles på den nyåbnede terrasse.

Hansen Is i kugler sælges fredag og lørdag 12.00-24.00 – lukket mellem 16.00-16.30 – og søndag mellem 12.00-15.00.

Restaurant Naes vandt i foråret titlen Bedst på Sjælland, der uddeles af Den Danske Spiseguide til Sjællands bedste restaurant udenfor København.

Læs mere og book bord på www.restaurant-naes.dk. 

Foto: Restaurant Naes.