Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Jul 09, 2018 til Jul 17, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Høng, Kalundborg

Kl. 2141 blev en 32-årig mand standset i sin bil på Skovvej i Høng. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Vildfarne badedyr – Sejerøbugten, Odsherred og Kalundborg

I løbet af eftermiddagen og først på aftenen drev baderinge/badedyr ud fra kysten. Et badedyr blev “reddet” ved Kalundborg og en badering, der ligner et bildæk drev rundt i Sejerøbugten. Politiet underrettet for at undgå unødige redningsaktioner.

Brandlovgivningen/beredskabsloven – Kalundborg

Kl. 1942 kørte politiet til Esbern Snaresvej, hvor der var tændt op i en grill, hvilket ikke var i orden efter reglerne i afbrændingsforbuddet. En 68-årig mand fra Kalundborg fik en bøde for overtrædelsen.

Musik til ulempe – Røsnæs, Kalundborg

Kl. 2218 kom flere anmeldelse om høj musik fra Røsnæs Havn, hvilket generede omkringboende. Da politiet kom frem til stedet var musikken stoppet og roen havde igen indfundet sig på Røsnæs.

Færdselsuheld – Kalundborg

Kl. 0345 kørte politiet til Kærbyvej, hvor der var sket et færdselsuheld, og hvor en bilist var fastklemt i bilen. Det viste sig heldigvis, at det ikke var så alvorligt som først antaget. Politiet har ikke præcise oplysninger om, hvordan uheldet er sket.

Føreren af bilen, en 40-årig mand fra Nykøbing Falster, fik udtaget en blodprøve i forbindelse med undersøgelse på sygehus, da der var mistanke om spirituskørsel.

Tricktyveri – Kalundborg

Kl. 1445 kom to personer ind i en forretning på Lindegade for at købe et par shorts. De ville betale med 1000 kr og den kvindelige del af parret ville have penge retur i euro. De gik rundt i forretningen og spurgte ekspedienten om forskellige ting, der kunne virke forvirrende. Det endte med, at de ikke ville købe noget alligevel. Efterfølgende opdagede ekspedienten, at der manglede 500 kr. i kassen.

Opfølgning på drabssag fra Mullerup, Kalundborg

Politiet har fået mange henvendelser fra borgere i relation til sagen. Det har ikke ført til, at politiet i øjeblikket er kommet tættere på en opklaring af sagen, men der efterforskes stadig med et stort antal efterforskere på sagen. Politiet skal fortsat opfordre til, at borgere kontakter os med henvendelser. Vi kan bruge alle henvendelser, og vi skal nok sortere det fra, som vi eventuelt har hørt i forvejen.

Vi håber på, at anstrengelserne fører frem til anholdelse af gerningsmændene på et tidspunkt.

Brandfare – Kalundborg

Kl. 1740 var politiet på Lyngodden, hvor der var bål på en offentlig bålplads ved et shelter. Det er som bekendt ikke tilladt i øjeblikket. En 47-årig mand med ukendt adresse fik en bøde for at have tændt bål.

Uro – Kalundborg

Kl. 0135 var politiet på Klosterparkvej, hvor flere unge havde kastet sten mod biler. Politiet fandt ikke frem til gerningsmændene, men fik kontakt med en flok unge, der bedyrede deres uskyld.

Drab – Mullerup, Kalundborg

Kl. 0852 fik politiet anmeldelse om, at en mand var skudt af tre personer på Mullerupvej, hvor de tre trængte ind. En 29-årig mand skudt på adressen. Han afgik ved døden. De tre flygtede fra stedet i en mindre grå bil.

Politiet har hele søndagen efterforsket sagen og sikret spor. Vi er fortsat interesserede i at tale med vidner eller andre, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Indbrud i perioden
Eskebjergvej, Eskebjerg Algade, Gørlev Gl. Nyrupvej, Kalundborg Kløverstien, Holbæk Pilekrogen, Løgtved, Svebølle Lavendelvej, Svebølle