Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra den 25. juni til den 3. juli 2018. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand – Svebølle, Kalundborg.

Lørdag kl. 15.48 udbrød brand i en garage på Vesterled. Ilden forholdsvis hurtigt slukket. Det vides ikke, hvorfor ilden er opstået. Stedet skal nu undersøges nærmere af politiets teknikere. Ingen kom til skade ved branden.

Færdselsuheld – Eskebjergvej, Eskebjerg – Kalundborg

Torsdag kl. 15.59 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil og en motorcyklist var impliceret. Det viste sig, at en 69-årig mand fra Eskebjerg under kørsel i en personbil i sydvestlig retning påkørte en motorcykel bagpå, men uden at motorcyklisten – en 46-årig mand fra Kalundborg – væltede som følge af uheldet. Politiet registrerede uheldet og sørgede for udveksling af forsikringsoplysninger mellem parterne.

Brand – Kalundborg.

Tirsdag kl. 09.08 var der ild i en udestue på Rynkevangen, hvor branden var opstået som følge af brug af en ukrudtsbrænder. Der gik ild i græsset og det bredte sig til udestuen, der dog kun lettere blev beskadiget.

Der er al mulig grund til at advare om brug af åben ild i øjeblikket, hvor det er meget tørt alle steder. Man bør tænke sig grundigt om, hvis man ønsker at bruge en ukrudtsbrænder, og det er vigtig at have sikret sig slukningsmuligheder før arbejdet før arbejdet går i gang, hvis man vælger at bruge en ukrudtsbrænder.

Politiet holder også øje med den del af politikredsen – den østlige del – hvor afbrænding er forbudt. Man skal forvente at modtage bøder, hvis man overtræder forbuddet. De nærmere regler kan ses ved at gå ind på Østsjællands Beredskabs hjemmeside.

Butikstyveri – Kalundborg.

Tirsdag kl. 17.26 anholdt politiet en 19-årig kvinde fra Kalundborg, der kl. 16.35 var i forretningen Superpris på Stejlhøj, hvor hun prøvede tøj. Da hun kørte derfra var der mange tomme bøjler men intet tøj.

Hun ville ikke tale med personalet i forretningen, forlod stedet på knallert. Politiet fandt frem til kvinden, der blev sigtet for tyveri af 15 stykker tøj til en værdi af 2400 kr. Hun blev løsladt efter afhøring. Hun kan nu se frem til at modtage en bøde for sit tyveri.

Brand – Jerslev, Kalundborg.

Tirsdag kl. 22.15 brændte en ATV motorcykel i en garage på Klovbygade, hvor den 36-årige mand, der bor på stedet, var i færd med at reparere ATVén. Det lykkedes selv den 36-årige at slukke ilden. Ingen kom til skade, men der skete skade på køretøjet og på garagen.

Beruset mand måtte hjælpes hjem – Kalundborg.

En anmelder ringede tirsdag kl. 23.17 til politiet og fortalte, at hun måtte bremse op ved en rundkørsel på Slagelsevej, da der lå en meget påvirket mand ude på kørebanen. Politiet hankede op i manden og kørte ham hjem. Heldigt at han ikke blev kørt over.

Indbrud i perioden
Andaksvej, Kalundborg
Nørre Alle, Kalundborg
Elledevej, Kalundborg
Lerchenborgvej, Kalundborg