Selvom sommerferien er lang, er der slet ikke tid til at kede sig. På Kalundborg Biblioteker finder du nemlig masser af spændende aktiviteter for børn og voksne, hvad enten du er til bålhygge, spaghettitårne eller læsekonkurrencer.

Bibliotekerne skriver til Dit Kalundborg:

Foto: ABW

Bålhygge og smukke stranddyr
Vi tænder op i bålet og danner kreds om de hyggelige flammer på Høng og Gørlev Bibliotek, og vi topper selvfølgelig den gode sommerstemning med s’mores. Ved du ikke, hvad det er? Så er det på tide, du finder ud af det. Mums!

Er du til sol og saltvand, så tag familien med på stranden, find flotte eller sjove sten og kom med i Kalundborg Havneparken. Her står vi klar med maling og grej, du kan bruge til at male skægge figurer på dine sten eller gøre dem til de smukkeste dekorationer til vindueskarmen. Vips, har du den perfekte gave til bedsteforældrene!

Hyggelige syslerier til de kreative
Er vejret ikke lige til strand og udeliv, så kom forbi biblioteket og få dyrk det kreative. I løbet af sommeren åbner de kreative værksteder med alt fra magnetdukker, strandbilleder og perleplader til monstertegning og byggeværksted med spaghetti og skumfiduser.

I kan også altid kigge ind på bibliotekerne og låne vores FUNBOXE, fyldt med kreative aktiviteter til brug på stedet. Her kan du lege med silkclay, knytte flotte armbånd eller tage kampen op over et brætspil. Spørg efter kasserne på Høng, Gørlev, Ubby og Kalundborg biblioteker i den betjente åbningstid.

Er du til gode bøger og cool præmier?
Læs og vind! Er du 7-14 år? Så kan du deltage i Danmarks største læsekonkurrence fra den 15. juni – 25. august 2018, Sommerbogen. Du skal læse og anmelde tre bøger på BIBLO.dk eller på dit lokale bibliotek i Kalundborg Kommune, så har du mulighed for at vinde lækre præmier. Der er bogpræmier til en heldig deltager hver dag under hele Sommerbogen. I år sætter Biblo.dk en iPAD MINI på højkant som årets store gevinst.

Kalundborg Biblioteker er også med i den store konkurrence, og vi udlodder et knivskarpt Segboard til den heldige – og det er kun for kommunens egne børn!

Bogmærke-udstilling
En rigtig sjov og interaktiv udstilling. Bruger du også bogmærker, når du læser bøger? Bibliotekaren har samlet de flotteste og mest underlige bogmærker, hun har fundet i biblioteksbøgerne gennem tiden. Og vi kan godt afsløre, at folk bruger de mærkeligste ting som bogmærker. Kom og se dem – og design dit eget bogmærke med funboxene – i hele uge 28 og 29 på Kalundborg Bibliotek.