Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 22-29. maj 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i sommerhus – Bjerge Sydstrand, Kalundborg

Kl. 1228 kørte brandvæsen og politi til Fredskovvej Vest, hvor der var ild i et sommerhus. I forbindelse med pålægning af ny tagpap var der gået ild i huset. Ingen personer kom til skade ved branden, der gav store skader på sommerhuset.

Færdselsuheld – Høng, Kalundborg

Kl. 1403 skete et færdselsuheld på Sæbyvej. En motorcykel kørte ad Sæbyvej mod nord med høj hastighed, hvor en personbil blev overhalet. Personbilen lavede et venstresving ind på en ejendom.

Føreren af motorcyklen, en 30-årig mand fra Slagelse, blev fløjet til Rigshospitalet til undersøgelse med mistanke om flere brud. Føreren af personbilen, en 60-årig kvinde fra Høng, blev kørt til undersøgelse på sygehus efterfølgende.

Brandundersøgelse – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 2216 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en eksplosionsagtig brand i en kiosk, der er beliggende i en ejendom med beboelse. En 46-årig mand fra Kalundborg, som havde været til stede i kiosken efter lukketid og ved brandens opståen, var i forbindelse med formentlig en røggaseksplosion blev lettere forbrændt og røgforgiftet, hvorfor han blev indbragt til skadestuen til fornøden behandling herfor. Brandvæsenet fik hurtigt slukket branden, der forrettede skader primært i butikslokalerne. Ved en foreløbig undersøgelse kunne politiet ikke umiddelbart finde nogen naturlig forklaring på brandens opståen.

Lørdag foretog kriminalteknikere en nærmere undersøgelse af brandstedet og kunne foreløbigt konkludere, at der var tale om forsætlig brandstiftelse ud fra de fundne spor på stedet.

Efterforskning i anledning af disse oplysninger fra kriminalteknikerne førte lørdag eftermiddag til anholdelse af den 46-årige mand fra Kalundborg samt tillige en 23-årig mand fra Kalundborg som mistænkte for forsætlig brandstiftelse i kiosken. De blev fremstillet i grundlovsforhør søndag.

Færdselsuheld – Kalundborg

Kl. 1437 skete et færdselsuheld på Kærbyvej, hvor en 23-årig mand fra Kalundborg, kørte i bil bag en anden bil, der blev presset til at køre hurtigere. Begge biler endte i grøften, og den 23-årige flygtede fra stedet.

Den anden bil, der blev ført af en 19-årig mand fra Gørlev. Den 19-årige kom ikke til skade ved uheldet.

En politihund fandt frem til den 23-årige, der sigtes for narkokørsel i bilen, der var forsynet med stjålne nummerplader. han blev løsladt senere på dagen efter udtagelse af en blodprøve.

Fremstilling i grundlovsforhør – sag fra Kalundborg

Kl. 1416 blev en 23-årig mand og en 45-årig mand, begge fra Kalundborg, fremstillet i grundlovsforhør søndag. Begge sigtes for brandstiftelse i forbindelse med en brand i en forretning, Slagelsevej. Politiets undersøgelser har fastlagt, at der er tale om en påsat brand.

Begge blev fængslet til den 190618.

Færdselsuheld – Ruds-Vedby, Kalundborg

Kl. 1532 skete et færdselsuheld på Sønderødvej, hvor en bil kørte ind i et vejtræ, hvilket gjorde, at føreren af bilen, en 50-årig kvinde fra Ruds-Vedby, kortvarigt var bevidstløs. Kvinden pådrog sig flere skader og blev kørt til sygehus, hvor der også blev udtaget en blodprøve, da kvinden var påvirket af spiritus.

Indbrud i villa – Svebølle, Kalundborg

Kl. 1313 blev anmeldt om indbrud i en villa på Stenrand, der var sket torsdag mellem kl. 0600-1230. Naboer havde set mistænkelige personer i nærheden boligen omkring kl. 0800-0900. Fra stedet stjålet kontanter, våbenskab med 6-7 rifler, 5-10 kikkerter, tøj, Rolex ur m.v.

Den ene af de to mistænkelige personer, der var set ved stedet om morgenen beskrives som:

Mand, hvid hudfarve, 30-40 år, 180-185 cm høj, spinkel, mørt sort hår, mørkegrå t-shirt og blå cowboybukser. Talte dansk, lignede en stofmisbruger.

Den anden mand beskrives som:

Mand, mellemøstlig af udseende, 25-30 år, alm. af bygning, brun hudfarve, skallet eller meget kort hår.

Om morgenen blev set to biler i nærheden af gerningsstedet: En Audi A 4 ældre model og en grå Peugeot 307 stationcar.

Kl. 1725 blev en 36-årig mand anholdt i Jyderup som mistænkt for indbruddet. Han blev dog løsladt i løbet a f aftenen.

Færdselsuheld – Reersø, Kalundborg

Kl. 1906 kørte en bil med tre unge mennesker i ind i to parkerede biler på havnen i Reersø. Den røde Peugeot med de tre unge i kørte fra stedet uden at give sig til kende. Politiet undersøger nu sagen nærmere. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Uro – Kalundborg

Kl. 2115 sigtede politiet en 28-årig mand fra Kalundborg, der på Bag Slotsgraven opførte sig provokerendeog voldeligt, hvilket blev stoppet af politiets cyklende patrulje. Den 28-årige blev vist væk fra stedet og fik en bøde for sin optræden.

Forsøg på tricktyveri – Kalundborg

Kl. 1451 kontaktede en anmelder og oplyste, at der netop var gået tre kvinder ind i en opgang på Nørre Alle, der havde oplyst, at de kom fra hjemmeplejen. Kvinderne havde ikke uniform på, og anmelderen troede derfor ikke, at der var tale om hjemmehjælpere. Politiet har ikke fået nogen anmeldelser om tricktyveri fra området.

Indbrud i perioden
Toftegårdsvej, Føllenslev Åløkkevej, Gørlev Ornum, Gørlev Bøstrupvej, Løve, Høng Odinsvej, Høng Troldevænget, Kalundborg Humlehaven, Kalundborg Lynggårdsbakken, Kalundborg Bakkehaven, Kalundborg Bredekildevej, Kalundborg Skovbrynet, Kalundborg Mosevangen, Kalundborg Skolevænget, Svebølle Stenrand, Svebølle