Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Maj 14, 2018 til Maj 22, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i sommerhus – Eskebjerg, Kalundborg

Kl. 0234 brændte et sommerhus på Konradsvej. Politi og brandvæsen til stedet, hvor det blev konstateret, at branden formentlig er opstået i forbindelse med en lader til noget el-værktøj, der var placeret i en garage. Ingen personer kom skade ved branden. Sommerhuset udbrændte.

Brugstyveri af bil – Gørlev, Kalundborg

Kl. 0023 fik en patrulje øje på en bil i Gørlev, hvor politiet ønskede at tale med føreren, der imidlertid forsøgte at køre fra politiet, hvilket dog hurtigt blev opgivet. Bilen blev ført af 14-årig dreng fra Jerslev og i bilen var yderligere to 16-årige en 14-årig og en 15-årig. Alle drenge fra lokalområdet.

Drengene under 15 blev ikke sigtet, grundet deres alder ikke sigtet i sagen, medens de øvrige sigtes for brugstyveri, idet bilen var stjålet fra en af de unges forældre.

Forsøg på tricktyveri – Gørlev, Kalundborg

Kl. 1115 blev en 85-årig kvinde opsøgt på sin adresse på Hasseltoften, hvor en kvinde stod uden for døren iført en hvid kittel og fortalte, at hun skulle ind på adressen for at tilse forurettedes mand. Forurettede oplyste til kvinden, at hendes mand var død for nogle år siden, og dernæst forlod den kittelklædte kvinde stedet. Forurettede vidste, at hjemmeplejen i Gørlev havde lyseblå og ikke hvide kitler, og hun var derfor klar over, at der var noget mistænkeligt ved forholdet.

Brugstyveri af campingvogn – Solbjerg, Høng, Kalundborg

Kl. 2337 hørte en familie, at deres campingvogn blev fjernet fra deres adresse i Solbjerg. Anmelderens mand optog forfølgelsen og fik fat i campingvogn og gerningsmænd i Havrebjerg. Politiet blev tilkaldt til stedet. En 38-årig og en 34-årig mand blev begge sigtet for brugstyveri af campingvognen. Sagen vil senere blive afgjort i retten.

Færdselsuheld – Reersø, Kalundborg

Kl. 1906 kørte en bil med tre unge mennesker i ind i to parkerede biler på havnen i Reersø. Den røde Peugeot med de tre unge i kørte fra stedet uden at give sig til kende. Politiet undersøger nu sagen nærmere. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Uro – Kalundborg

Kl. 2115 sigtede politiet en 28-årig mand fra Kalundborg, der på Bag Slotsgraven opførte sig provokerendeog voldeligt, hvilket blev stoppet af politiets cyklende patrulje. Den 28-årige blev vist væk fra stedet og fik en bøde for sin optræden.

Forsøg på tricktyveri – Kalundborg

Kl. 1451 kontaktede en anmelder og oplyste, at der netop var gået tre kvinder ind i en opgang på Nørre Alle, der havde oplyst, at de kom fra hjemmeplejen. Kvinderne havde ikke uniform på, og anmelderen troede derfor ikke, at der var tale om hjemmehjælpere. Politiet har ikke fået nogen anmeldelser om tricktyveri fra området.

Røg men ingen brand – Kalundborg

Kl. 1731 kørte politi og brandvæsen til Holbækvej, hvor der skulle være brand på en altan i en etageejendom på Holbækvej. Det var en kontrolleret brand, idet der var tale om en engangsgrill, der afgav røg.

Målrettet indsats for øget tryghed – Kalundborg

Som annonceret var politiet til stede i Gørlev og Kalundborg tirsdag, hvor politiet fik kontakt med mange borgere, og børnene fik lov “at sidde i en rigtig politibil” m.v. Flere cyklister på gågaden blev bedt om at trække cyklerne, og en enkelt bilist fik en bøde for at køre i bil på gågaden.

Indsatsen fortsætter som beskrevet i går flere andre steder i politikredsen. Det er politiets klare indtryk, at borgerne er glade for at se og tale med politiet ved disse arrangementer, og vi forventer, at de kommende dages arrangementer på torsdag i Høng fra 1400-1500 og på fredag i Eskebjerg fra 1000-1100, vil være ligeså positive.

Anholdelse – Kalundborg

Kl. 2238 anholdt politiet en 28-årig mand fra Kalundborg på Nørre Alle, hvor han generede omkringboende. Politiet blev tilkaldt, og det lykkedes ikke at tale den 28-årige til fornuft, hvorfor han blev lagt i detentionen natten over. Han forventes løsladt tirsdag morgen.

Anholdelse – Kalundborg

Kl. 0047 anholdt politiet en 40-årig mand fra på en adresse på Stejlhøjvej. Forinden havde han optrådt voldeligt og støjende i kvarteret. Den 40-årige blev taget med i detentionen, hvorfra han forventes løsladt i løbet af morgenen.

Indbrud i perioden
Algade, Gørlev Odinsvej, Høng Hovedgaden, Høng Bakkehaven, Kalundborg Bredekildevej, Kalundborg Skovbrynet, Kalundborg Mosevangen, Kalundborg Slagelsevej, Kalundborg Platanhaven, Svebølle