Kostvejleder Barbara Svendsen har slået sig ned som Sensekonsulent i Kalundborg:

Barbara Svendsen

Overvejer du at gå i gang med en slankekur, så er Sense måske det helt rigtige for dig. Sense er ikke bare en slankekur men snarere et nyt livsstilkoncept der hitter i Danmark og i udlandet.

Er du også træt af Jo-Jo-vægt, kalorietælling og forbudte fødevarer? Med Sense har du nu mulighed for at opnå et varigt vægttab fordi Sense snarere er en livsstilsændring end en kur. Med Sense får du nogle helt konkrete værktøjskasser i hånden der hjælper dig med at ændre dine spisevaner og tabe dig med sund fornuft.

I starten af 2017 blev kuren danmarkskendt, da den af TV2 blev kåret som vinder af programmet ”En kur der dur” og sidenhen har Suzy Wengel, som er ophavskvinde bag Sense udgivet en række bøger og opskriftssamlinger om Sense.

Der er ikke noget, der er forbudt i Sense. Du slipper for at tælle kalorier eller veje din mad og det kræver heller ingen specielle produkter eller fødevarer. Du spiser ganske almindelig mad, så du kommer heller ikke til at sidde for dig selv og spiser anderledes end resten af din familie.

Det handler nemlig om mængder og sammensætning af dine måltider og om at bruge sind sunde fornuft og mærke efter hvad kroppen har brug for. Mængderne bliver målt i håndfulde og hvert måltid skal bestå af 1-2 håndfulde grøntsager eller salater, 1 håndfuld protein, 1 håndfuld stivelse/frugt samt 1-3 spiseskefulde fedtstof. Så du får i alt 3 måltider om dagen der består af 4 håndfulde af gode, mættende madvarer. Du kommer ikke til at savne noget og du kommer heller ikke til at sulte.

Er du blevet nysgerrig, så kan du møde Barbara hver tirsdag på adressen Lindegade 7, hvor hun mellem kl. 14 og 16:30 står klar til at fortælle om Sense principperne.

Barbara tilbyder åbne grupper, bootcamps og 1:1 forløb og hun regner med, at det første åbne hold går i luften den 18. april kl. 19 – 21. Der er stadig ledige pladser.

Kom til Sense info aften tirsdag, den 24. april, kl. 16:00 i Kalundborgegnens Erhvervsrådets lokaler i Bredgade 44 (lige ovenpå Føtex) og høre mere om Sense.

Foto: Kostvejleder Barbara Svendsen