Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Feb 23, 2018 til Mar 06, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brandundersøgelse – Osvejen, Bjerge Sydstrand, Store-Fuglede – Kalundborg

Kl. 0426 var der udbrudt brand i et sommerhus, som var helt overtændt ved brandvæsenets ankomst. Trods brandvæsenets indsats lykkedes det ikke at redde det stråtækte sommerhus, som nedbrændte.

Sommerhuset var ubeboet, så ingen kom til skade ved branden. Politiet skal nu undersøge brandstedet nærmere i et forsøg på at finde årsagen til brandens opståen.

Humanitær eftersøgning – Bakkendrup, Gørlev – Kalundborg

Kl. 1627 udsendte politiet en efterlysning af en 61-årig dansk mand, som under ophold hos noget familie i Bakkendrup ved Gørlev var forsvundet fra stedet og sidst var set fredag eftermiddag. Politiet havde lørdag ledt forgæves i nærområdet efter den savnede, der formodedes at være i nedtrykt sindstilstand., og bad nu offentligheden om hjælp til at finde ham. Om søndag var bl.a. en helikopter indsat i eftersøgningen, der endte lykkeligt kl. ca. 1610, da den savnede selv henvendte sig til Københavns Politi. Eftersøgningen blev herefter indstillet, og familien i Gørlev blev underrettet om, at han var fundet i god behold.

Kørsel i frakendelsestiden m.v.- Kalundborg

Kl. 1523 standsede politiet en bil på Skovbrynet. Føreren af bilen, en 20-årig mand fra Kalundborg, var frakendt retten til at køre bil. Han havde taget nøglen uden tilladelse, hvorfor han også blev sigtet for brugstyveri af bilen. Den 20-årige blev også fundet i besiddelse af et lille kvantum hash, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer.

Færdselsuheld – Jerslev, Kalundborg

Kl. 0915 skete et færdselsuheld på Søvejen, hvor en bil, der blev ført af en 24-årig mand fra Store-Fuglede, kørte mod øst ad Søvejen.

En bil, der blev ført af en 53-årig kvinde fra Ruds-Vedby, kørte ad Søvejen mod vest.

Den 24-årige kørte over i den modkørende kørebane og påkørte den 53-åriges bil. Den 24-årige blev skåret fri af bilen.

Han var påvirket af narkotika og alkohol og fik udtaget en blodprøve. Begge parter blev kørt sygehus til behandling.

Uro – Kalundborg

Kl. 1734 var politiet på en cafe i Kordilgade, hvor en 38-årig kvinde fra Kalundborg opførte sig provokerende og voldelig. Kvinden blev bortvist fra stedet.

Spirituskørsel – Kalundborg

Kl. 1935 anholdt politiet en 37-årig mand fra Kalundborg, der kørte i bil på Klosterparkvej. Han var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve.

Det var tredje gang, at han blev standset for kørsel i frakendelsestiden, og politiet beslaglagde bilen med henblik på konfiskation.

Ung butikstyv – Bredgade, Kalundborg

Kl. 1558 havde en butikskontrollant tilbageholdt en 15-årig pige fra Kalundborg, fordi hun var mistænkt for at stjæle varer fra supermarkedet Føtex. Politiet sigtede den 15-årige for tyveri af kosmetiske produkter til en værdi af 558 kr., som hun havde taget med ud af butikken uden at betale. Pigens mor blev tilkaldt til stedet, så hun kunne overvære afhøringen. De sociale myndigheder vil også blive underrettet om sagen, som forventes afgjort med en bøde til den 15-årige.

Zoneforbud udstedt til hashsælger – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 1633 så politiet to mænd handle internt med formentlig euforiserende stoffer i et område bag et supermarked. Den ene mand blev stående efter handlen, medens den anden mand straks efter gik fra stedet. Denne mand var identisk med en 46-årig mand fra Kalundborg, som havde 3 gram hash på sig. Han blev derfor sigtet for besiddelsen og fik beslaglagt hashen, som han oplyste netop at have købt af manden bag supermarkedet. Lidt efter henvendte politiet sig ved supermarkedet til en 54-årig mand fra Kalundborg, som dog ikke havde yderligere hash på sig. Med baggrund i politiets observationer og oplysninger fra den 46-årige sigtede politiet den 54-årige for handel med euforiserende stoffer. Da politiet nu for tredje gang i februar måned afslørede den 54-årige i at opholde sig på stedet for at sælge stoffer (hash), udstedte politiet et zoneforbud til den 54-årige, således at han de n æste tre måneder ikke må opholde sig på stedet. Overtrædelser af forbuddet vil blive strafferetligt forfulgt med bøde.

Sagerne om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og udstedelsen af zoneforbuddet til den 54-årige er en udløber af den målrettede indsats mod hash på gadeplan og anden utryghedsskabende adfærd, som Midt- og Vestsjællands Politi har gennemført i den senere tid i flere byer i politikredsen med baggrund i enten interne oplysninger eller modtagne tip fra borgerne om netop hashhandel og anden utryghedsskabende adfærd i det offentlige rum.

Lov om euforiserende stoffer – Kalundborg

Kl. 2050 foretog politiet ransagning af bopælen tilhørende en 55-årig mand fra Kalundborg, der var mistænkt for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. Ved ransagningen fandt politiet ca. 34 gram pot, 27 gram hash samt 19 friske hamp-planter med en højde på 30-40 cm. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik beslaglagt de ulovlige stoffer. Han vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Færdselsuheld / spiritus-/narkokørsel – Andaksvej, Kalundborg

Kl. 0954 kontaktede en politimand politiet, fordi han i sin fritid var kommet forbi en forulykket bil ført af en 27-årig mand fra Mørkøv. Der var tale om et solouheld i krydset ved Andaksvej – Ubberup Mark, og den 27-årige var sluppet uskadt fra uheldet. Han var dog påvirket af spiritus og muligt også narkotika, så han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af blodprøver til undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Indbrud i perioden
Algade, Gørlev Centervej, Høng Tranevej, Høng Svallerup Bygade, Svallerup, Kalundborg Strandbakken, Kalundborg Fjordbakken, Kalundborg (2 steder) Holbæk Landevej, Ugerløse Sneppevej, Ugerløse (2 steder)