CF Event klar til byfest i Havneparken, med Dodo and the Dodos og meget mere.

PR-foto, Dodo and the Dodos, CF Event

Kontrakten med Kaika music og Dodo and the Dodos er netop skrevet under, og det betyder at det nu kan offentliggøres at byfesten 2018 får et friskt pust fra CF Event.

“Vi har længe arbejdet med tanken om at give byfesten en saltvandsindsprøjtning, og det har vi tænkt os at gøre med et arrangement som ikke tidligere er set magen til i Kalundborg”, siger Anders Kjærulff, CF Event.

Planen er næsten færdiggjort. Udgangspunktet bliver et 550m2 stort telt i Havneparken, hvori der over 2 dage (fredag d. 27/7 og lørdag d. 28/7) skal fyldes en håndfuld individuelle arrangementer ind.

Hovedarrangementet bliver om lørdagen, en kæmpe havnefest med Dodo and the Dodos koncert, samt DJ optræden. Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over året på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum

I billetten er inkluderet stor buffet fra slagteren i MENY og et stort udvalg af drikkevarer. Lørdag formiddag er endnu ikke fastlagt, men der arbejdes her stadig med flere ideer.

Fredag aften vil der blive arrangeret et eksklusivt VIP arrangement, arrangeret i samarbejde med MENY Kalundborg, og ikke mindst deres nye vinklub MWINE. Der vil blive lagt kræfter i at få skabt en fed lounge stemning med fuld fart på hyggen. Begge dage, vil der i dagtimerne være masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Begge dage bliver der mulighed for at købe øl, sodavand, slik, og snacks i hele åbningsperioden.

Arrangementet koordineres af CF Event, men er et stærkt samarbejde med MENY og MWINE (Kalundborg), Moderne VVS (Svebølle), Stavnskær Entreprenør & Maskinstation (Kærby).