Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 9-20. februar 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand – Eskebjerg, Kalundborg

Kl. 1333 kørte politi og brandvæsen til Kaldredvej, hvor der var ild i et anneks til en ejendom. Der skete ingen skader på personer. Annekset blev svært brandskadet. Branden er formentlig startet ved et pillefyr, der var overophedet.

Brugstyveri af bil – Havnsø, Kalundborg

Kl. 1125 så en patrulje en 38-årig mand fra Jerslev, der kørte i bil i Svebølle. Politiet standsede bilen, idet politiet var vidende om, at den 38-årige ikke havde kørekort, da han var frakendt førerretten. Det viste sig, at bilen var stjålet med rette nøgle fra en adresse i Havnsø.

Den 38-årige blev derfor afhørt og sigtet for brugstyveri og kørsel i frakendelsestiden, før han igen blev løsladt. Sagen behandles senere i retten.

Røveri mod supermarked – Centervej, Høng – Kalundborg

Kl. 1818 slog personalet i supermarkedet Aldi alarm, efter at en røver under trussel med kniv havde forlangt at få nogle penge udleveret. Røveren var kommet ind i forretningen og havde skubbet til kunder ved kassen, da han truede kasseekspedienten med en medbragt kniv og forlangte at få penge. Kasseekspedienten oplyste, at der ikke var penge i kassen og trykkede på alarmknappen, hvorefter røveren flygtede uden udbytte fra stedet. Røveren blev beskrevet som: A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 165-170 cm, Iført: sort regntøj, maskering for mund, Bevæbning: Kniv, talte dansk med accent. Trods intensiv eftersøgning med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, fandt politiet ikke røveren. Hverken kunder eller ansatte led fysisk overlast i forbindelse med røveriforsøget.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket røveren i området eller på flug t væk fra supermarkedet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Uro – Kalundborg

Kl. 0024 blev anmeldt om uro på Nyvangsvej. Politiet sendte flere patruljer til stedet. Sagen endte med, at problemerne blev klaret på stedet. Der var nærmest tale om det, som politiet betegner som husspektakler på åben gade.

Ure fundet i tog – Kalundborg

Kl. 1435 blev anmeldt om fund af en taske i et tog, der indeholdt Gucci ure. Om de var ægte vides ikke p.t. Politiet har taget urene ind som hittegods. Sagen undersøges nu nærmere.

Målrettet indsats – Kalundborg

Torsdag morgen og formiddag blev der gennemført en større aktion i Kalundborg, hvor politiet slog til mod otte adresse stort set samtidig.

Tre personer anholdt. En 28-årig mand fremstilles fredag i grundlovsforhør. Der henvises til udsendte pressemeddelelse torsdag.

Udslip af benzin – Svebølle, Kalundborg

Kl. 1003 blev anmeldt om, at der var gravet en ledning over, der indeholdt benzin, hvilket resulterede i, at der løb benzin ud ved Gammelrand. Brandvæsenet fik forholdsvis hurtigt stoppet lækagen, der var opstået, da en gravemaskine gravede ledningen over.

Miljømyndighederne vil nu undersøge, hvor stor forureningen er. Politiet har ikke flere oplysninger om sagen i øjeblikket, der betegnes som et hændeligt uheld.

Anmeldelse om brand – Kalundborg

Kl. 2147 blev anmeldt om brand på Nørre Alle i en lejlighed, hvor der var kraftig røgudvikling. Der var megen røg men inden brand, idet der var tale om madlavning, der havde afstedkommet mere røg end sædvanligt. Brandvæsen og politiet kunne derfor hurtigt forlade stedet igen.

Mistænkeligt forhold – Kalundborg

Kl. 0745 var et par ude for en ubehagelig oplevelse ved Føtex i Jernbanegade. Parret sad i en bil, da der kom en ca. 50-årig mand, 170 cm høj, rødblond, bar briller, talte dansk, hen til bilen. Manden spurgte kvinden, om hendes mand var glad for sine tænder, for så ville han slå dem ud. Manden fortsatte med at råbe og skrige, da han gik fra stedet.

Fiskekutter sunket – Kalundborg

Kl. 1500 meddelte søværnet, at en kutter var sunket ud for Kalundborg havn. To fiskere var reddet ombord i andet fiskefartøj. De var begge i god behold. Søværnet og Vestsjællands beredskab undersøger nu, om kutteren lækker diesel. Politiet blev underrettet, men var i øvrigt ikke involveret i sagen.

Indbrud i perioden
Charlottevej, Høng Kalundborgvej, Holbæk Sneppevej, Ugerløse (2 steder)