Merry og Finn Sørensen meldte sidste år ud, at der i 2017 ikke ville være jul i Birkegårdens Haver. Men et samarbejde med Morten Lind fra STC Scener har gjort det muligt for parret også i år at åbne den stemningsfulde og smukke have op til jul.

Foto: Byportalerne

Birkegårdens Haver kan således for 18. år byde besøgende velkommen til en helt særlig juleoplevelse. Som noget nyt er både den japanske have og den dansk/engelske have i år iklædt julelys – de to haver byder dog på to helt forskellige oplevelser.

Den dansk/engelske have er pyntet op med et væld af lyskæder, præcist som man traditionelt kender det fra Birkegårdens julearrangementer. Her finder man oplyste engle og rensdyr sammen med flot pyntede træer.

I den japanske have træder man ind i den forunderlige julehave. Her finder du også lyskæder, men nogle gange brugt på en utraditionel måde eller i sammenhæng med – for julen – mere utraditionel pynt på havens træer.

Du kan besøge Birkegårdens Haver fra den 7. december til den 10. december og fra den 14. december til den 17. december. Læs mere om åbningstider og julens program her.