Åbent hus i værkstederne på havnen i Nykøbing Sjælland

D. 11/11 kl. 11.00 – 18.00

Kunst i efterårsmørket indbyder til åbent hus:
Glaspuster, metalkunstner, keramiker, guldsmed og billedkunstner åbner dørene;

Skulpturer i glas, bronze, keramik og skrot – smykker i sølv, kobber, sæl, ben og guld – fotos, malerier, kollager – anderledes julepynt og brugsting, hot skrot-leg for alle, Ø-digte og meget andet. Der er nok at se på, være med til, nyde og opleve, når kunstnerbyen på havnen i Nykøbing Sj. inviterer indenfor i novembermørket.

I glashytten, hvor glaspuster Martin Birk Møller huserer, kan man opleve en masse smukt glas – både brugsting og skulpturelle værker. bl.a. fine sandstøbte glaspartier, der kan bruges til både vægpynt og lysgennembrydning.

Muld Plus Guld får besøg af hot skrot-folket fra Højby. Kom og lav stjerner af genbrugsmaterialer. Hot skrot er et socialt nonprofit projekt , som smykkemager Ane Meinert Folke er tilknyttet. Ane er til daglig den ene halvdel af keramik og smykkeværkstedet Muld Plus Guld. Keramiker Martin Nybo, er den anden. Han udstiller de sidste nye keramiske møbler fra værkstedet. Så kom og sid ned.
kl. 13.00 præsenterer Vagn Ytte sine Christiansødigte. Martin Nybo har lavet illustrationer dertil i akvarel.

Hos Irene Rosenkrantz er der fingerringe med specielle gamle mønter i. Fugle i udbanket skrot og elegante fiskekranier i bronze. Her kan man finde finurligheder man ikke har set før.

Forkæl ganen- og øjnene i Galleri og café King Kong. Karina Funch har for nyligt været på artist in residence ophold i Tyskland og på væggene kan man se nogen af de værker hun har arbejdet med der. Derudover byder hun på varm gløgg, suppe og konfekt der smelter i munden.

 

Foto: Kunst i mørket