Danmarks største vingård ligger på det solforkælede Røsnæs

Tænk, at i Kalundborg, på Røsnæs, ligger Danmarks største vingård. Man skal ikke mange år tilbage, før mange ville have trukket på smilebåndet af det. Men ikke længere. Vine fra Dyrehøj Vingård er i dag et brand, man lægger mærke til, og som man kan nyde på mange restauranter. Der produceres både vin og spiritus – prøv f.eks. gin’en. Besøger man vingården, er det selvfølgelig oplagt at melde sig til en af de mange ture i vinmarken. Eller selv deltage i plukningen. Eller at gå indenfor i café’en, se det store udvalg og måske smage. Og endelig kan man jo gå i kælderen…

Butikken er åben alle ugens dage kl. 10.00 – 17.00.

Se mere på dyrehoj-vingaard.dk

Dit Kalundborgs fotograf, Anne Beth Witte, var for nylig forbi. Her kan du se hele billedeserien, hun tog:

Del på sociale medier