Første etape : Frederiksberg – Kalundborg

Det bliver en stor fest, når Kalundborg bliver målby for den første etape af PostNord Danmark rundt på tirsdag d. 12/9 – 2017. Men det betyder også, at meget af Kalundborg by vil være spærret af for at give plads til cykelløbet.

De veje, hvor cykelrytterne skal køre de sidste tre omgange af løbet, afspærres i tidsrummet kl. 14.00 – 18.00. Målet for etapen bliver i Havneparken. Derfor vil der være parkeringsforbud den 12/9 – 2017 fra kl. 6.00, og det vil ligeledes være nødvendigt at lukke Vestre Havnevej for trafik fra kl. 8.00 – 20.00.

Adgang til og fra midtbyen sikres via Klosterparkvej. De indfaldsveje, som er berørt af cykelruten, vil også blive spærret, for at sikre, at ruten holdes fri for trafik. Det kommer til at betyde en del omkørsel – og altså adgang via Klosterparkvej.

Du kan danne dig et overblik over spærringer, omkørsler og ændrede parkeringsforhold på kortet herunder. Du kan også se i hvilke tidsrum, de ændrede forhold gælder. Der vil blive etableret ekstra parkeringspladser ved containerhavnen.

Nedenfor link til kortet på kalundborg.dk,  hvor du kan klikke direkte på kortet for at søge en bestemt adresse.

Og her under link til den offentlige transport, hvor du kan se, hvordan buslinjerne påvirkes:

Kommende ændringer : post-nord-danmark-rundt-2017-kalundborg