Tyveri på tandlægeklinik, spritkørsel og kørsel uden kørekort

Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 25/8 – 2017 til 5/9 – 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Havnsøvej, Havnsø, Føllenslev – Odsherred

Kl. 22.28 sigtede politiet en 18-årig mand fra Frederikssund for kørsel uden førerret i en personbil, som han førte i nordlig retning. Da det nu var tredje gang, at han blev afsløret i at køre bil trods manglende førerret, beslaglagde politiet bilen med henblik på senere konfiskation i et retsmøde, som han vil blive indkaldt til, når sagen skal afgøres.

Hærværk – Jernbanegade, Gørlev – Kalundborg

Kl. 19.52 løb en flok unge mennesker rundt på stationen og udøvede hærværk, bl.a. mod et toilet ved veterantoget. De unge var også set oppe på nogle togvogne. Politiet kørte til stedet og fik kontakt med syv lokale teenage-drenge og to lokale teenage-piger, der blev gjort bekendt med, at politiet nu efterforskede hærværk mod toilettet, som var blevet ødelagt. Politiet forsøger nu at få identificeret skadevolderne for at få dem draget til ansvar for deres handlinger.

Tricktyveri – Høng, Kalundborg.

Kl. 11.38 fik politiet anmeldelse om et tyveri, der fandt sted kl. 1041 på en tandlægeklinik på Jernbanevej, hvor personer kom ind i klinikken for at bestille en tandlægetid. Medens den talte med personalet stjal den anden en pengekasse. De to beskrives som: Mænd, danske af udseende, begge 20-30 år, den ene 180 cm høj, spinkel af bygning, kronraget, tatoveret på issen og resten af kroppen, den anden var 170 cm høj, kraftig af bygning, lyst hår. Politiet efterforsker nu sagen.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 20.35 sigtede politiet en 28-årig kvinde fra Brønderslev for kørsel uden førerret i en personbil, idet hun ikke havde generhvervet førerretten efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet. Da hun nu for tredje gang blev afsløret i at køre bil trods manglende førerret, beslaglagde politiet hendes personbil med henblik på senere konfiskation ved et retsmøde, som hun vil blive indkaldt til.

Sommerhus brændt – Krogebækvej, Kalundborg

Kl. 15.03 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et sommerhus. Da både brandvæsnet og politiet nåede frem, var hele sommerhuset nedbrændt og kun med få flammer tilbage. Der blev ikke fundet nogen personer i ruinerne, der bestod af en skorsten, et komfur og en pejs. Beplantning omkring sommerhuset var blevet svedent i forbindelse med branden, som nu skal undersøges nærmere i et forsøg på at finde brandårsagen. Naboer i området havde i tiden forinden bemærket lidt røg fra området, men troede, at der var tale om afbrænding af haveaffald – som der jævnligt ses i området. Først da røgen ændrede farve / karakter og intensitet, slog naboerne alarm.

Spirituskørsel / kørsel uden førerret – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 02.10 anholdt og sigtede politiet en 28-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte føre, fordi han ikke havde erhvervet sig førerret forinden. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, da der også var udslag på en narkometertest. Han vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Løse heste på motorvejen – Kalundborgmotorvejen, Holbæk

Kl. 14.10 fik politiet en anmeldelse om, at nogle heste gik rundt på motorvejen, hvor en lastbilchauffør pludseligt måtte undvige for at undgå påkørsel af dyrene, der løb ind på nærliggende mark uden indhegning. Politiet kørte straks strækningen igennem, men fandt ingen heste. Kl. 14.38 fik politiet atter en henvendelse om løse heste på motorvejen, hvor det nu lykkedes for politiet at indfange hestene og få dem væk fra vejen, således at ejeren – en 56-årig kvinde fra Vipperød – kunne tage vare om dem. Der skete ikke nogen uheld som følge af hestenes færden på motorvejen.

Bil forsvandt ud over markerne – Skovvejen, Jyderup/Kalundborg

Kl. 15.52 ville politiet tale med en bilist, der kørte i en Toyota Landcruiser med tilkoblet trailer ad Skovvej, men føreren af varebilen ønskede ikke at tale med politiet og satte hastigheden op. Varebilen var forsynet med en nummerplade JK97055, der var afmeldt i motorregisteret for mange år siden. På et tidspunkt kørte føreren af Landcruiseren ud over en mark og forsvandt for politiet, som valgte ikke at køre efter bilen, da politiets patruljebiler ikke er så terrængående som den pågældende varebil. Politiet ledte efter varebilen i området omkring Eskebjerg, men fandt den ikke. Politiet forsøger nu at finde frem til køretøjet og fører ved efterforskning via den afmeldte nummerplade.

Færdselsuheld – Kalundborgvej/Ærtebjergvej, Kalundborg

Kl. 18.11 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor en motorcyklist var impliceret. Det viste sig, at en 22-årig mand fra Svebølle kørte på motorcykel i østlig retning i en række af biler, som han begyndte at overhale. Den forreste bil i rækken var en varebil med trailer, hvor føreren – en 44-årig mand fra Kalundborg – var i færd med at lave et venstresving ad Ærtebjergvej. Motorcyklisten havde overset dette og ramte ind i traileren. På grund af mistanke om alvorlig tilskadekomst var lægehelikopteren blevet tilkaldt, men dog ikke benyttet, da motorcyklisten blev kørt til skadestuen i Holbæk til behandling for formentlig brud på en arm. Brandvæsnet blev tilkaldt til opsamling af oliespild på vejen, hvor et spor var kortvarigt lukket i forbindelse med oprydnings- og redningsarbejdet. Kl. ca. 1935 var vejen atter farbar på uheldsstedt.

Humanitær eftersøgning – Snertinge – Kalundborg

Kl. 23.25 henvendte pårørende til en 50-årig mand fra Snertinge sig til politiet for at få hjælp til at lede efter ham. Han havde forladt bopælen i nedtrykt sindstilstand ca. 1 time tidligere i en grå Ford Mondeo stationcar med nummerpladen AT66328. Efter anmeldelsen foretog politiet forskellige undersøgelser i sagen, men uden at finde hverken den savnede mand eller bilen i det nordvestsjællandske område. Fredag formiddag fortsætter politiet eftersøgningen i det nordvestsjællandske område efter både den savnede og ikke mindst hans bil. Politiet overvejer måske at indsætte en helikopter i eftersøgning af hans bil i skovområder. Politiet modtager gerne henvendelser om manden og ikke mindst hans bil. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden:
Kirkevangen, Gørlev
Helenevej, Høng
Agnetevej, Høng
Skeltoften, Kalundborg
Kalundborgvej, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg
Klostertorvet, Kalundborg
Kløvervej, Karlslunde,
Kirkebakken, Svebølle

Foto Christian Christensen