Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Juni 26, 2017 til Juli 04, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkopåvirket bilist – Kalundborg

Kl. 1735 anholdt politiet en 20-årig mand fra Jerslev, der blev truffet kørende på Svallerup Bygade. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve. Bilen blev beslaglagt, idet han inden for de sidste tre år er sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og derfor tog politiet bilen fra ham.

Løse hjulbolte – Rørby, Kalundborg

Kl. 1125 blev anmeldt om løse hjulbolte på en personbil, der søndag mellem 0130 og kl. 1045 stod på Gl. Sorøvej. Boltene var efterspændt i sidste uge på værksted.

Brand – Kalundborg

Kl. 2316 var der brand på Kærbyvej, hvor en træbygning på 5×10 meter brændte. Det antages, at brandårsagen er de elektriske installationer.Ingen kom til skade ved branden.

Brand – Svebølle, Kalundborg

Kl. 1527 blev anmeldt om brand på Lavendelvej, hvor en ukrudtsbrænder var skyld i brandens opståen. Der skete ikke nogen større skade og ingen kom til skade ved branden, der meget hurtigt blev slukket.

Vold – Kalundborg

Kl. 1250 blev anmeldt om vold, der fandt sted torsdag kl. 2350 på Kordilgade, hvor en gruppe nyudklækkede studenter gik på gågaden. En personbil med fire personer i, hvoraf de tre var hætteklædte kørte bag studenterne.

Tilsyneladende gik det ikke hurtigt nok, og en af studenterne råbte efter personerne i bilen, der kørte helt tæt på de gående. Det endte med, at der blev råbt noget den anden vej, og tre af personerne i bilen skubbede en ung mand ind i en forretningsrude. Den sidste i bilen steg ud og slog en af studenterne i ansigtet, hvorefter bilen kørte fra stedet.

Politiet efterforsker nu sagen nærmere.

Løse hjulbolte – Kalundborg

Politiet fik kl. 1056 anmeldelse om at fire ud af fem hjulbolte var løsnet på en enVW transporter, der stod på Galtebjergvej i Føllenslev mellem lørdag og søndag. De løse hjulbolte blev bemærket, da føreren af bilen begyndte at køre i bilen. Der skete ingen skade.

Anholdelse – sag fra Kalundborg

Kl. 1137 anholdt politiet en 30-årig mand fra Stokkemarke og en 21-årig mand fra Vordingborg, der i flere tilfælde har lavet bedrageri ved at købe biler og lade som om, at pengene blev overført til sælger, hvilket ikke skete.

Ved ransagning fandt politiet frem til to “købte biler”.

De to er fortsat i politiets varetægt, og begge fremstilles i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling.

Løsnede hjulbolte – Ringsted / Kalundborg / Køge

Kl. 1606 anmeldte en 34-årig kvinde fra Rønnede, at hun mandag i tidsrummet kl. 0900-1210 havde haft sin personbil parkeret ved Lidl, Odinsvej, Ringsted. Da hun kørte derfra, hørte hun en underlig lyd og standsede. Alle bolte på det ene baghjul var blevet løsnet af en ukendt gerningsmand.

Kl. 1711 anmeldte en 46-årig mand fra Kalundborg, at hans personbil havde fået løsnet nogle hjulbolte, hvilket han havde opdaget på grund af en underlig lyd. Bilen havde i løbet af lørdag d. 240617 været parkeret kortvarigt ved H/F Nyvang, Klosterlunden, Kalundborg, hvilket måske kunne være gerningsstedet.

Kl. 2129 anmeldte en 58-årig mand fra Ringsted, at nogle hjulbolte var blevet løsnet på det ene forhjul, medens bilen havde været parkeret ved Køge sygehus mandag i tidsrummet kl. 0750-0920.

Hærværk – Kalundborg

KL. 2113 blev anmeldt om hærværk på Nyrup Skolen, Nyrupvej. Der blev kastet sten igen en rude og smidt flasker på facaden. Vidner på stedet tilbageholdt en gerningsmand, der er en 13-årig dreng fra Kalundborg. Sagen overgives til de sociale myndigheder.

Indbrud i perioden
Hovedgaden, Høng
Nørre Alle, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg
Torvet, Ubby, Jerslev
Holbæk Landevej, Ugerløse