Foto: GF

FORRETNINGSUDVIKLING: Hidtil har GF Vestsjælland begrænset sig til private forsikringer, men nu er tiden kommet til at GF Vestsjælland også tilbyder muligheden for at tegne erhvervsforsikringer.

Det kundeejede GF Forsikring startede for halvtreds år siden med at tilbyde billige bilforsikringer til de vestsjællandske bilejere. Siden kom andre private forsikringer til, og nu har man fået endnu et ben at stå på i forretningen, der styrker visionen om at være det nære selskab, der er tæt på kunderne og deler overskuddet.

– Med erhvervsprodukter på GF-paletten har vi et ønske om at udvide markedspotentialet, samtidig med at vi understøtter vores lokale relationsstrategi, forklarer forretningsfører, Charlotte Wiik fra GF Vestsjælland.

– Vi har lyttet til kunderne og i dette konkrete tilfælde, har der været et behov, som vi har ønsket at imødekomme. Vi ser et væsentligt salgspotentiale for GF’s erhvervsforsikringer i de gode privatkunder, som også driver erhvervsvirksomhed, tilføjer Charlotte Wiik.

– Vi har en kæmpe fordel i at vi er lokalt til stede og kender vores kunders individuelle forsikringsbehov, hvor et vigtigt element bliver at udnytte og udbygge vores lokale erhvervsnetværk og samarbejder. Vores salgsstrategi bliver derfor at udnytte dette personlige, faglige og lokale netværk og lave opsalg med erhverv til den eksisterende portefølje, slutter Charlotte Wiik.

For at dække de flestes behov vil GF Vestsjælland udbyde et bredt udsnit af erhvervsforsikringer lige fra varebilforsikring, erhvervsløsøre, erhvervs- og produktansvar til arbejdsskade.

Udvidelsen med erhvervsforsikringer skal desuden bidrage til GF’ s fortsatte vækst som et lokalt forankret alternativ på erhvervsforsikringsmarked, der domineres af de store kommercielle aktører.