Pop up restaurant skærtorsdagaften,

Traditionen tro skyder de sæsonen i gang med en pop-up restaurant, hvor de kombinerer spændende gastronomi med den udsøgte årgang 2016. I år er det de nye naboer på Restaurant Røsnæs Strandhotel der står for det gastronomiske. Det er folkene bag Madkastellet der har fået øjnene op for de mange herligheder på halvøen og kokkene glæder sig til at vise hvem de er og til at serverer deres retter for vingårdens gæster denne aften.

Der er et meget begrænset antal pladser til dette arrangement, bordbestilling er nødvendig. Gæsterne vil blive placeret ved samlede borde. Prisen for dette spændende tilbud er kr. 500,-.

Menu ser således ud. 

Velkomst
RÖS Muscaris 2014, mousserende

Tapioka chips
RÖS Cuvée Rosé 2016 og RÖS Solaris

Rokkevinge, ristet komputang, persille og miso creme
RÖS Rondo Rosé og RÖS Cabernet Cortis 2016

Kulmule, kål og vallesauce
RÖS Souvignir Gris 2016 og RÖS Johanniter

Svinenakkefilet vendt i tariaki, fermenteret grøntsager
RÖS Solaris Reserve og RÖS Cabernet Cantor 2014

Rødgrød på rabarber med hibiscous, hvid chokolade og dobbelt fløde
RÖS Solaris Prestige 2016

Kaffe og te

Tilmelding til skal ske til Dyrehøj Vingård på tlf. 50823713 eller e-mail. tom@dyrehojgaard.dk.

Foto: Dyrehøj Vingaard

 

Del på sociale medier