Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 23. februar til 6. marts, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Færdselsuheld – Eskebjerg

Kl. 2314 mistede en 24-årig mand fra Kalundborg herredømmet over sin bil, da han kørte ad Eskebjergvej mod syd ved Smakkerup Huse. Bilen væltede rundt, hvorefter føreren af bilen gik fra stedet. Politiet sendte en hund på opgaven med at finde føreren. Ca. 650 meter fra bilens findested lå føreren på en mark, hvor politiet kunne konstatere, at han var påvirket af spiritus, hvorfor der blev udtaget en blodprøve af ham. Han blev løsladt senere på natten.

Brand i bil – Gørlev

Kl. 2309 brændte det i en bil på Rørmosevej. Der var mistanke om, at branden skyldes en kortslutning i en lampe.

Flygtet i stjålet bil efter uheld – Flintegårdsvej/Møllevej, Høng 

Kl. 1339 anmeldte en kørelærer, at han og sin elev – en 17-årig ung kvinde fra Høng – var blevet impliceret i et færdselsuheld, hvorfor modparten var stukket af. Modparten havde tabt en nummerpladen, inden den mandlige fører flygtede ad Møllevej og videre ad Hovedgaden i nordlig retning. Politiet kørte til uheldsstedet, hvor det viste sig, at den 17-årige køreskoleelev var kørt ad Møllevej i østlig retning. I krydset ved Flintegårdsvej stødte hun sammen med en personbil, der forinden var kørt ad Flintegårdsvej og ud på Møllevej uden at overholde sin ubetingede vigepligt. Den tabte nummerplade fra flugtbilen tilhørte en 25-årig kvinde fra Jerslev Sj., som kunne oplyse politiet om, at hendes bil var blevet stjålet. Føreren af flugtbilen blev beskrevet som en mand, 18-22 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning, iført mørk kasket. Ingen af de impl icerede kom til skade ved uheldet. Politiet leder nu efter en ældre, blå Ford Fiesta personbil med knust, højre forlygte og med nummerpladen BC65816 kun bagpå.

Tricktyveri – Høng

Kl. 2116 fik politiet en anmeldelse om et tricktyveri, der fandt sted kl. 1150 på Sofievej.

En 92-årig kvinde blev ved sin bopæl opsøgt af to ca. 20-25 årige østeuropæisk udseende kvinder, hvor den ene talte engelsk til forurettede,medens den anden kvinde gik rundt omkring forurettede.

Med til historien hører, at forurettede kort forinden havde handlet i Super Brugsen i Høng, og det må antages, at kvinderne er fulgt efter forurettede til hendes bopæl.

Kl. 1215 var der hævet 15000 kr. fra en automat ved Danske Bank i Høng og kort efter 2000 kr. fra en automat ved Nordea.

I ovennævnte tilfælde er pinkoden med sikkerhed afluret og efterfølgende misbrugt. Følg de gode råd, der er beskrevet tidligere i denne døgnrapport.

Narkopåvirket bilist 

Kl. 1225 anholdt politiet en 30-årig mand fra Kalundborg, der kørte i bil på Holbækvej. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Narkopåvirket bilist 

Kl. 1715 standsede politiet en 19-årig mand fra Jyderup på Slagelsevej. Manden var påvirket af narkotika. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Færdselsuheld – Svebølle

Kl. 1658 skete et færdselsuheld på Stationsvej ved Viskingevej, hvor en personbil kørte lige ud i t-krydset og ind i to skilte. Der var tre personer i bilen. Ingen kom til skade, men føreren, en 53-årig mand fra Svebølle varpåvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve. Han blev efterfølgende lagt i detentionen til afrusning.

Han blev løsladt ud på natten.

Spirituskørsel 

Kl. 0735 anholdt politiet en 31-årig mand fra Jerslev, der kørte i bil på Holbækvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Brand 

Kl. 1247 kørte politi og brandvæsen til Nørre Alle, hvor der var brand i en lejlighed. Den 52-årige kvinde, der bor på stedet, blev kørt til sygehuset med røgforgiftning. Brandstedet er undersøgt af politiet, og de foreløbige undersøgelser tyder på, at der er tale om brand opstået i en sofa i forbindelse med rygning. Stedet skal dog undersøges nærmere af politiet, før brandstedet bliver givet frit.

Færdselsuheld – Ørslev

Kl. 1419 skete et færdselsuheld på Nykøbingvej ved Ørslev, hvor en 46-årig mand fra Fårevejle kørte i sin bil ad Nykøbingvej mod nord. Modsat kørte en bil, der blev ført af en 24-årig mand fra Vemmelev, der mistede herredømmet over sin bil og kørte over i modsatte kørebane og ramte ind i den 46-åriges bil.

I den 46-åriges bil var der 4 passagerer, der alle var fra Fårevejle, udover føreren og der var 2 passagerer, der er fra Slagelse og Vemmelev udover føreren i den 24-åriges bil. Alle parter blev kørt til sygehuse rundt omkring på Sjælland. Politiet kender ikke de enkeltes tilstand nærmere.

Der blev tilkaldt bilinspektør til stedet, der undersøgte uheldet nærmere.

Færdselsproblemer

Kl. 1112 modtog politiet anmeldelser om parkeringsproblemer på Banegårdspladsen foran stationen, hvor der var opsat skilte om standsningsforbud, hvilket mange bilister ikke overholdt, og det førte til, at busser ikke kunne ind på pladsen.

Politiet vil holde øje med stedet de kommende dage, og vil opfordre til, at man retter sig efter skiltningen.

Tricktyveri

Kl. 1331 modtog politiet anmeldelse om en hændelse der fandt sted på Elmegade ca. kl. 1050. En 63-årig kvinde fra Kalundborg var netop gået ud af Kvickly og ind i sin bil, da hun blev kontaktet af en udenlandsk mand og en kvinde. Manden bredte et kort ud over højre forsæde og ville have kvinden til at vise vej til København. Hun konstaterede efterfølgende, at hendes pung var stjålet fra hendes taske, som hun havde haft på bagsædet. Pungen indeholdt kontanter m.v.

De to udlændinge beskrives som: mand, 30-35 år, sydeuropæisk udseende. Talte engelsk. Kvinde, sydeuropæisk udseende, 30-35 år, talte engelsk.

Sagen er et klassisk eksempel på et tricktyveri. Det er vigtigt, at man er meget forsigtigt, hvis man bliver kontaktet under lignende omstændigheder, da det ofte vil være optakten til et tricktyveri. Bliver man udsat for noget lignende – også selv om det ikke lykkes tyvene at få noget udbytte, s å ring straks til politiet på 114 og anmeld sagen.

Indbrud i perioden
Alleshavevej, Eskebjerg
Slagelsevej, Kalundborg
Nykøbingvej, Snertinge Centret
Svebølle Hejrevej
Ugerløse Sneppevej
Ugerløse (2 steder) Lilleskovvej
Ugerløse Kirkevej, Ugerløse