Bibliotekerne holder lukket den 2. og 3. maj.

Kalundborg Kommunes Biblioteker skifter til nyt bibliotekssystem. Derfor holder alle bibliotekerne i kommunen lukket den 2. maj og den 3. maj. Mandag den 1. maj lukker bibliotekerne kl. 12.

Da vi skal skifte til et nyt bibliotekssystem, holder Kalundborg Kommunes Biblioteker lukket den 2. og 3. maj. Der vil også være lukket i den selvbetjente åbningstid.

Der er taget højde for, at man ikke kan aflevere materialer på disse dage, og du vil derfor kunne opleve en længere afleveringsfrist på de materialer, du låner.

Foto: Kalundborg Bibliotek

Begrænset adgang til søgebasen og onlinetilbud
Fra den 2. maj til den 3. maj er det ikke muligt at reservere Kalundborg Bibliotekernes egne materialer via hjemmesiden.

I lukkeperioden den 2. maj til den 3. maj, vil det heller ikke være muligt at forny materialer eller betale regninger på hjemmesiden, ligesom det i perioden heller ikke er muligt at benytte vores online tilbud som f.eks. eReolen, Filmstriben mv.

Bestilling af materialer fra andre biblioteker
Fra mandag den 24. april til torsdag den 4. maj er det ikke muligt at bestille materialer fra andre biblioteker gennem Bibliotek.dk.

Bibliotekssystemet
Bibliotekets nye system hedder Cicero. Det er et nyudviklet bibliotekssystem, som 96 af landets 98 kommuner løbende skifter til. Det anvendes af både biblioteker og af de pædagogiske læringscentre på skolerne.

Vi glæder os til at åbne igen torsdag den 4. maj!