Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Feb 07, 2017 til Feb 15, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Salg af narkotika – Eskebjerg, Kalundborg.
Kl. 1220 anholdt politiet en 44-årig mand fra Eskebjerg, der ved ransagning på en adresse i Eskebjerg blev fundet i besiddelse af 200 gram hash, marihuana, vægte m.v. Han blev løsladt senere på dagen. Sagen vil senere blive behandlet i retten.

Røveri – Kalundborg.
Kl. 2115 cyklede en 17-årig og en 18 årig mand ad Vestre Havnevej, da de blev standset af en mand, der truede med en kniv til at udlevere begge mændenes mobiltelefoner. Den 18-årige blev slået af røveren. Røveren kørte i en mørk Skoda. Sagen efterforskes nu af politiet, der ikke fik fat i røveren i første omgang. Politiet vil meget gerne høre fra vidner til sagen. Ring på 114.

Uro – Kalundborg.
Kl. 0409 havde politiet fat i en 32-årig mand fra Ungarn, der blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, idet han opførte sig provokerende på et værtshus på Kordilgade. Han fik en bøde for sin optræden.

Spirituskørsel – Jorløse, Kalundborg.
Kl. 1717 anholdt politiet en 38-årig mand fra Kalundborg, der blev truffet kørende på Tissøvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden
Illerup Sand, Kalundborg
Stejlhøj, Kalundborg
Østermarken, Sæby, Kirke-Hyllinge
Nyrupvej, Ugerløse