Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Feb 01, 2017 til Feb 08, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Brand – Høng, Kalundborg.

Kl. 1915 blev anmeldt om brand i en villa på Mågevej, hvor det viste sig, at der var sket en kortslutning i en emhætte. Alle ude af huset. Der skete ingen skade i selve ejendommen, men emhætten var ødelagt.

Færdselsuheld – Kalundborg.

Kl. 0737 skete et færdselsuheld på Holbækvej/Tingvejen, hvor en personbil kørte mod syd ad Tingvejen og standsede op ved krydset. Personbilen kørte frem og snittede med fronten en anden personbil, der kørte ad Holbækvej mod vest. Førstnævnte bil blev ført af en 38-årig mand fra Kalundborg og den bil, der kørte ad Holbækvej blev ført af en 46-årig kvinde fra Solrød.

Den 38-årige kørte fra stedet uden at give sig til kende over for den anden part i uheldet. Den 38-åriges bil blev efterlyst i medierne og via politiets Twitterprofil. Senere på formiddagen kom oplysninger frem om, at bilen stod på en adresse i Holbæk. Føreren af bilen blev dernæst kontaktet og afhørt af politiet.

Der skete kun materiel skade ved uheldet. Politiet takker for borgerhenvendelser i forbindelse med søgningen efter den ene bil.

Brand – Kalundborg.

Kl. 0244 kørte politi og beredskab til brand i kolonihavehus på Mejsesvinget. Huset udbrændte. Der er mistanke om, at branden er påsat. Politiet vil gerne høre fra evt. vidner eller andre, der har oplysninger om sagen. Ring på 114.

Tricktyveri – Kalundborg

Kl. 1046 var en 60-årig kvinde udsat for tricktyveri på Føtex parkeringsplads i Bredgade. Kvinden havde været inde at handle, og havde netop sat sine varer på forsædet af sin bil, da hun blev kontaktet af en engelsktalende mand, der på et kort ønskede at få vist vejen til Odense. Manden kørte efter deres snak væk fra stedet i en mørk stationcar. Under snakken var forurettedes pung forsvundet fra posen med varer, uden hun havde bemærket noget. Hun formodede, at der har været en hjælper sammen med manden.

Manden beskrives som: Mand, 45-50 år, 180-190 cm høj, kraftig af bygning, hvid hud, sort kort hår, talte engelsk. Iført lys skjorte mørkegrå bukser.

Politiet skal igen gøre opmærksom på, at man skal være særdeles påpasselig, hvis man bliver kontaktet eks. uden for et supermarked af nogle, der ønsker at få vist vej eller lignende, hvilket erfaringsvis ofte er udlændinge, der henvender sig.
Det kan være optakten til et tricktyveri, som man er ude for.

Indbrud i perioden
Elledevej, Kalundborg
Tingvejen, Kalundborg
Kløvervej, Tølløse
Østermarken, Sæby, Kirke-Hyllinge