Mød Fru Ingeborg og hør hendes historier i Vor Frue Kirke
Fru Ingeborg er datter af Esbern Snare, der grundlagde Kalundborg. Hun arvede byen og borgen efter ham. Hvem er hun egentligt?
Midt i travlheden med at gøre klar til korsfarernes hjemkomst i 1219 har hun fundet tid til at fortælle om sin slægt og livet i Kalundborg. Og om korsfarerne, der har besejlet Estland og deres oplevelser på togtet.
Det er historiefortælling i børnehøjde med efterfølgende tur i kirkens tårne.
Afslut med et besøg i Ingeborgs skriverstue på museet. Her kan der tegnes våbenskjolde, males kalkmalerier og skrives med blæk.

Fru Ingeborg fortæller tirsdag den 14. og onsdag den 15. februar kl. 11-13. Mødested er Vor Frue Kirke kl. 11. Der er efterfølgende åbent i Skriverstuen på museet til kl. 15. Gratis adgang til kirken, mens der er almindelig entre på museet.

Fru Ingeborg og korsriddertapet
Torsdag den 16. februar kl. 11-15 sidder Fru Ingeborg klar i Skriverstuen. Her kan man tegne våbenskjold, male kalkmalerier og skrive med blæk og Fru Ingeborg vil igen til at fortælle historier. Denne gang foregår det ved Korsriddertapetet på museet. Aktiviteterne er gratis, når entréen er betalt.
Børn under 18 år har gratis entré.