Oplev den tidligere chefpolitiinspektør, Per Larsen, fortælle om sit liv indenfor politiet, sit arbejde i Kræftens bekæmpelse og i Børnerådet. Det er Brugergruppen bag Svebølle Kvik Bibliotek der inviterer til et spændende foredrag, arrangeret i samarbejde med Kalundborg Biblioteker.

Per Larsen, tidligere chefpolitiinspektør, og nu rådgiver i kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikt gæster Svebølle Kvik Bibliotek, Aktivitetscentret, Centervej 13. Det sker torsdag d. 19. januar kl. 19.00.

Per Larsen er kendt for sine underholdende foredrag, hvor han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned. Det er bestemt ikke et kedeligt, men der imod et interessant, spændende og et humoristisk foredrag.

Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen 1988-91 af Blekingegade-sagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen 1996-97. Snart 40 år blev det til i politiet, og vi kender bl.a. Per Larsen fra alle kampe mod f.eks. autonome og bandemedlemmer. Per Larsen vil også løfte sløret for nogle af politiets store opgaver, herunder gennembruddet i Blekingegade-bande sagen. Per Larsen har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne.

I 2008 måtte chefpolitiinspektøren ud i en anderledes og ikke mindre hård kamp – nemlig kampen mod kræft. Per Larsen fik konstateret kræft i den ene nyre, og senere fik han så konstateret kræft i binyren. Han er begge gange blevet opereret, inden sygdommen har nået at sprede sig. Per Larsen kan således også fortælle om, hvordan han har tacklet sin kamp mod kræften og sit optimistiske syn på livet. I 2010 blev Per Larsen valgt til hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse og i 2011 blev han vicepræsident, efter fodboldspilleren Ebbe Sand. I 2012 blev Per Larsen også formand for Børnerådet.

Vil man opleve et foredrag med alvor, mange anekdoter og masse latter, så købes billetter via www.kalundborgbib.dk eller på Kalundborg biblioteket. Pris er 80 kr. Er man medlem af Biblioteksklubben er prisen kun 65 kr. Gratis medlemskab kan hverves på biblioteket eller via kalundborgbib.dk/klub.