Traditionen tro bliver der også byspil i gryden igen til august. Kalundborg Amatør Teater sommeropsætnings bliver i år, én af de allerstørste musicalsucceser, nemlig Sound Of Music.

Sound of Music er fortællingen om den klosteruddannede Maria, som bliver guvernante for enkemanden kaptajn Georg von Trapps syv børn. Med sang og sjov bringer Maria glæde til familien og gifter sig med faderen, efter at en rivalinde forsvinder ud af billedet. Da anden verdenskrig bryder ud bliver kaptajnen indkaldt til at tjene Tyskland. Familien flygter op i bjergene og vover grænsen til Schweiz, for at undslippe nazisterne.

Ansvaret for opsætningen er lagt i hænderne på makkerparret Christina Lange og Gitte Overbjerg. Christina Lange vil med sikker hånd stå for instruktionen mens Gitte Overbjerg sikrer sang og korinstruktionen.

Jakob Hedeboe, formand for KAT fortæller at der bliver brug for både skuespiller, scenebyggere, malere, sminkørerne, sangere og hjælpere bag scenen og meget andet.

Kalundborg Amatør Teater holder informationsaften tirsdag den 24 januar kl 19:00 i KAT-huset i Nygade for alle kunne tænke sig at være med i sommeren byspil – hvad enten det er foran eller bag scenen.