Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Nov 30, 2016 til Dec 07, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Spirituskørsel – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1638 tilbageholdt en 70-årig mand fra Gørlev en 52-årig kvinde fra Sorø, der på Fasanvej kørte ind i mandens bil. Kvinden kørte på et tidspunkt fra stedet, og hun blev kontaktet af politiet på sit opholdssted. Det blev konstateret, at hun var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve.

Brand i container – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1155 blev anmeldt om en brand i en container, der fandt fredag mellem kl. 2100 og lørdag kl. 1100. 600 liter affaldscontainer var skubbet fra sin placering ved Kalundborgvej ved Gørlev Hallen og ned til et nærliggende plejehjem, hvor den var antændt. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Tricktyveri – Høng, Kalundborg.

En 76-årig kvinde fra Høng var mandag kl. 1230 udsat for et tyveri på Sofiehaven, idet en mellemøstlig udseende kvinde, ca. 40 år gammel, kontaktede hende og spurgte om vej til et supermarked. Fra en rollator blev en pung stjålet, og der er efterfølgende hævet 5000 kr. i en automat.

Våbenloven – Hovedgaden, Høng – Kalundborg

Kl. 1503 modtog politiet en henvendelse om en mand, der var gået fra sin bopæl til et supermarked medbringende en økse i en plastpose. Politiet kørte til stedet og traf en 42-årig mand fra Høng, som var i besiddelse af en økse i en plastpose. Han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og frataget øksen, som han gik rundt med, fordi han følte sig forfulgt. Ingen var blevet truet med øksen ifølge politiets oplysninger, men den 42-årige følte sig så psykisk dårlig, at han gerne ville køres til nærmeste psykiatriske skadestue. Politiet afleverede ham efterfølgende i Slagelse, og han kan stadig forvente at høre nærmere omkring overtrædelsen af våbenloven.

Tricktyverier – Kalundborg.

KL. 1110 forsøgte en udenlandsk kvinde at komme ind i en lejlighed på Elledevej, hvor kvinden forsøgte at komme ind i en lejlighed ved at spørge om et telefonnummer på et fremmedsprog. Den 72-årige kvinde, der bor på stedet ville ikke lukke kvinden ind og fik i stedet lukket hoveddøren. Kvinden beskrives som: Kvinde, ikke dansk, 40 år, 160 cm høj, spinkel af bygning, talte et fremmedsprog og var iført en hue og vatteret jakke.

Mellem kl. 1030 og kl. 1100 skete et tyveri fra en anden adresse på Elledevej, hvor to kvinder kom ind på adressen til den mandlige forurettede, der er sengeliggende. Fra stedet stjålet kontanter.Intet signalement, men politiet mistænker ovennævnte for at være involveret i tyveriet.

Kl. 1230 var to udenlandske kvinder inde i et hus på Gl. Skovvej i Svebølle, hvor det lykkedes at den kvindelige beboer i huset at få kvinderne ud af huset igen uden de stjal noget.

Kl.1440 bankede en kvinde på en dør på Kulbyvej i Høng, hvor den 92-årige mand, der bor på stedet havde lukket op. Kvinden havde fået manden ud i køkkenet og efterfølgende gik hun rundt i huset, hvor der var stjålet guldsmykker.

Politiet er meget interesserede i at høre fra vidner, der har oplysninger om de pgl. Det kan ikke afvises, at der er en sammenhæng mellem sagerne. Hvis man ser noget mistænkeligt i sit lokalområde, så ring straks til politiet på 114. Vi skal også gentage rådet om ikke at lukke fremmede ind på sin adresse, hvis man ikke i forvejen har aftale om besøg, eller det er nogen, som man kender i forvejen.

Anholdelse – Kalundborg.

Kl. 0218 blev en 18-årig mand fra Kalundborg anholdt på Kordilgade, hvor han optrådte provokerende over for politiet. Flere forsøgte at befri den 18-årige, da politiet anholdt ham, og det ente med, at politiet bruge peberspray mod “befrierne”. Den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og løsladt efterfølgende. Han kan nu se frem til at få en bøde for sin optræden.

Røveri mod person – Kalundborg.

Kl. 0651 blev anmeldt om røveri mod en 19-årig mand fra Kalundborg, der var på vej hjem ad Klosterparkvej, da en grøn bil standsede op og fire udenlandske mænd, formentlig somaliere, sprang ud af bilen og truede forurettede til at udlevere 50 kr. og en mobiltelefon.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har oplysninger i sagen. Ring på 114.

Brand – Drøsselbjerg, Kalundborg.

Kl. 1556 var en mand i gang med madlavning på Kirkemarksvej, hvor der blev varmet olie i en gryde. Det førte til ild i olien, der hurtigt spredte sig til resten af køkkenet. En 51-årig mand blev undersøgt for røgforgiftning. Der skete omfattende skade på huset som følge af branden.

Brand – Kalundborg.

Kl. 2137 blev anmeldt om brand i kælderen under Klosterparkvej 121, hvor der var sat ild til forskellige effekter, hvilket førte til en brændt kælderdør.

Kl. 0000 var der igen ild på stedet, og denne gang var det i nogle aviser, der lå i kælderen.

Politiet foretog diverse undersøgelser på stedet samt afhøringer m.v.

I perioden fra 211116 og til 301116 har der været i alt seks påsatte brande i kældrene under Klosterparkvej 71, 73, 75 og 121. De fleste opdaget mellem 2130 og 2245 og en enkelt sket kl. 0218.

Politiet vil fortsat meget gerne tale med yderligere vidner, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Anholdelse – Kalundborg.

En beboer opdagede en brand kl. 0000 i en kælderskakt som anført ovenfor.

Politiets undersøgelser gjorde, at vi kl. 0140 anholdt en 55-årig mand fra Kalundborg, der mistænkes for at stå bag brandene.

Politiet fandt forskellige spor, der bestyrkede mistanken. Manden sidder fortsat anholdt, og politiets jurister vil vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af torsdagen.

Politiet har ikke flere detaljer om anholdelsen på nuværende tidspunkt.

Anmeldelse om brand – Kalundborg.

Kl. 2241 modtog politiet anmeldelse om brand i kælder under Klosterparkvej 99. Politi og brandvæsen til stedet, hvor det blev konstateret, at der heldigvis ikke var nogen brand. Alt blev gennemgået. Evt. brandlugt må tilskrives tidligere brande i kælderen.

Politiet er fortsat meget interesseret i henvendelser fra vidner eller andre, der har oplysninger om brandene på stedet. Brandene er påsatte ifølge politiets undersøgelser. Ring til politiet på 114.

Indbrud i perioden
Bjerge Byvej, Bjerge, Store Fuglede
Hovedgaden, Høng
Klosterparkvej, Kalundborg
Holbækvej, Kalundborg
Lerbjergvej, Svebølle
Øresøvej, Svebølle