Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Dec 07, 2016 til Dec 14, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Uro – Kalundborg.

Kl. 1357 fik politiet anmeldelse om en højtråbende og provokerende person på stationen i Kalundborg. Politiet kom til stede og den højtråbende 48-årige mand fra Gørlev fik en bøde for sin optræden.

Kl. 1545 var der en ny anmeldelse om samme mand, der igen optrådte på stationen. Politiet fandt frem til ham, og han blev lagt i detentionen, idet han var påvirket. Løsladt i løbet af natten.

Ulovligt brug af fyrværkeri – Særslev, Kalundborg.

Kl. 1615 gik en 24-årig kvinde fra Særslev ad Mellemvangsvej med sit 2½ årige barn. På et tidspunkt blev der kastet et kanonslag bag kvinden og barnet, der slog ned lige bag ved dem.

Forurettede greb sit barn og løb fra stedet. Hun vendte om efter et stykke tid og så en person længere nede ad vejen, som stod med en lighter og et kanonslag i hånden.

Kvinden gik tilbage for at hente sin barnevogn og gik hjem.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 20-21 år, 170-173 cm mørk i huden, talte dansk, mørk jakke og mørke bukser.

Politiet hører gerne fra vidner, der har hørt eller set noget til den tåbelige handling. Ring på 114.

Brand i bil – Jyderup, Kalundborg.

Kl. 2250 brændte en bil på Kongens Møllevej. Bilen var stjålet fra en garage ved Kelleklintevej i Jerslev. Politiet har en mistanke om, at branden er påsat.

Færdselsuheld – Kalundborg.

Kl. 1354 skete et færdselsuheld på Esbern Snaresvej. En 65-årig kvinde fra Kalundborg kvinde kørte ad Gl. Røsnæsvej i nordlig retning og fortsatte ligeud i T-krydset Gl. Røsnæsvej/Esbern Snaresvej, hvor et vejskilt blev påkørt. Kvinden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve. Der skete kun materiel skade ved uheldet.

Mand amok / brandundersøgelse – Mastrupvej, Sejerby, Sejerø – Kalundborg

Se udsendte pressemeddelelse om sagen.

Supplerende kan oplyses, at der i forbindelse med ransagning af det sted, hvor politiet traf den anholdte mand, ikke blev fundet skydevåben eller andre effekter, der kunne være en overtrædelse af våbenloven. Den anholdte var ved anholdelsen så påvirket af spiritus og pilleindtagelse, at han akut blev fløjet til Rigshospitalet til fornøden behandling, således at politiet ikke har haft mulighed for at afhøre ham til sagerne. Han blev derfor løsladt i forbindelse med behandlingen på hospitalet.

Brugstyveri – Ubby, Kalundborg.

Kl. 1854 anholdt politiet en 27-årig mand fra Jerslev, der sigtes for brugstyveri af en BMW, der blev stjålet fra en adresse i Ubby tirsdag mellem 2230 og 2300. Bilen blev fundet i Ubby onsdag, hvor den var skadet under brugstyveriet.

Gerningsmanden blev afhørt og sigtet for brugstyveriet og kørsel i frakendelsestiden og løsladt efterfølgende. Sagen bliver senere behandlet i retten.

Indbrud i perioden
Stigsager, Gørlev
Stejlhøj, Kalundborg
Nyrupvej, Kalundborg