energikoeb_foto_til_pressemeddelelseDet er næsten for godt til at være sandt. Men ikke desto mindre tilbyder EnergiKøb lige nu, at du kan få rørskåle til din bolig uden at skulle have en krone op ad lommen. En unik mulighed for at få isoleret dine rør og være med til at skabe et generelt lavere energiforbrug i Danmark samt nedsætte udledningen af CO2. På denne måde hjælper du ikke kun din egen pengepung, men gør også miljøet en tjeneste.

Energiselskaberne i Danmark har fået til opgave at sørge for, at vi alle sammen sparer på energien. EnergiKøb ApS, der bl.a. lokalt holder til på Vestsjælland, lever til dagligt af at gøre det nemt for alle at håndtere deres energibesparelser. Og lige nu har de et helt unikt tilbud til alle boligejere – blandt andet gennem et samarbejde med Dansk VVS Center i Høng.

En ren win-win
’Har du minimum 10 meter rør, som enten er dårligt isolerede eller måske slet ikke isolerede, så hjælper vi dig med at få gratis alubeklædte- eller skumrørskåle til isolering af dine rør’ fortæller Martin Lundqvist, der er Energirådgiver og Bedre Bolig Rådgiver hos EnergiKøb. Korrekt isolerede rør giver den bedste udnyttelse af den varme, der bliver produceret. Så det er en ren win-win-situation’, siger Martin Lundqvist med et smil på læben.

Leveret direkte til din dør
’Det eneste, du skal gøre, er opmåle dine rør, udfylde formularen på EnergiKøbs hjemmeside http://energikoeb.dk/bestil/ eller besøge Dansk VVS Center, Helenevej 4, 4270 Høng, (Telefon 58 85 60 00). Nemmere kan det ikke gøres. Dine rørskåle vil herefter blive sendt direkte til den oplyste adresse inden for 2-3 hverdage’, pointerer Martin Lundqvist.

Ingen skjulte forpligtelser
EnergiKøb lægger vægt på, at det vitterlig ér GRATIS, og der ikke følger en masse forpligtelser, uønskede
e-mails eller andet med. ’Det eneste, du forpligter dig til, er, at vi må indberette din energiforbedring og besparelse. Ligeledes skal vi bede dig sende et billede af rørene, når de er blevet isoleret, senest 4 uger efter modtagelsen’, beretter Martin Lundqvist.

Spar penge og skån miljøet
EnergiKøb oplyser, at hver husstand kan bestille helt op til 40 meter rørisolering , der er behov for. Det eneste krav er, at det er isolering af eksisterende centralvarme rørstræk. EnergiKøb oplyser ligeledes, at kampagnen er tidsbegrænset og opfordrer alle, der kunne have interesse for dette unikke tilbud, til at kontakte dem allerede i dag og høre nærmere om, hvordan de kan hjælpe dig med at spare penge og skåne miljøet. Sidste frist er 30. december 2016.

Gratis og uforpligtende rådgivning
EnergiKøb råder over et bredt udvalg af kompetencer indenfor energibranchen og yder gratis og uforpligtende rådgivning omkring de fleste energibesparende tiltag. Ønsker du yderligere information om EnergiKøb og favorable tilskudsordninger, kontakt Energikøb på tlf. 71 99 90 44 eller besøg hjemmesiden energikøb.dk