Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Okt 04, 2016 til Okt 12, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Brandundersøgelse – Pilemosevej, Kaldred, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 1738 fik politiet via alarm 112 melding om ildebrand i taget på et hus. Det viste sig, at naboer til en 78-årig mand fra Eskebjerg havde opdaget branden og slået alarm. De havde tillige fået reddet den 78-årige ud, hvorefter han blev kørt til undersøgelse for eventuel røgforgiftning på skadestuen. Huset stod ikke til at redde og udbrændte. Brandårsagen kendes ikke, hvorfor politiet skal undersøge brandstedet nærmere.

Falsk “brandalarm” – Kaldred, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 2255 slog en 90-årig mand fra Eskebjerg alarm til både brandvæsen og politiet, fordi der var ildebrand i hans hus. Da myndighederne ankom til stedet, kunne man ikke finde nogen ildebrand nogen steder på mandens bopæl. Der kunne muligt være tale om, at den 90-årige havde drømt om en brand og derefter slået alarm. Politiet beroligede ham og foretog sig ikke yderligere i sagen.

Mindre færdselsuheld – Havnevej/Strandvej, Havnsø, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 1526 henvendte en lokal borger sig til politiet, fordi han undrede sig over adfærden hos en bilist, der netop var kørt i grøften og påkørt en lille stykke hæk. Efterfølgende var to mænd fra bilen gået/løbet fra stedet af ukendte årsager. Politiet kørte til stedet og fandt en havareret bil med franske nummerplader. Yderligere en bil med franske nummerplader var kommet til stedet, ligesom førerne af de to biler var til stede. Der var tale om to mænd på 24 og 43 år fra Litauen, og en tilkaldt hundepatrulje ledte forgæves efter de undløbne personer. Politiet fandt ikke noget muligt motiv til mændenes flugt, ligesom der heller ikke var grundlag for at sigte de to litauiske mænd for noget.

Spirituspåvirkede bilister – Høng, Kalundborg.

Kl. 1945 anholdt politiet en 19-årig mand fra Ruds-Vedby, der på Davrekildevej var tilbageholdt af vidner. Det samme skete kl. 1950, hvor en 22-årig mand fra Ruds-Vedby blev anholdt under lignende omstændigheder. Begge anholdt fik udtaget en blodprøve og løsladt senere på aftenen.

Uro – Høng, Kalundborg.

Kl. 2305 og kl. 0015 anholdt politiet en henholdsvis 17-årig ung mand fra Boeslunde og en 18-årig mand fra Slagelse. Begge var deltager i en fest på landbrugsskolen, hvor de lavede ballade. Begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De blev løsladt ud på morgenstunden med en bøde.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Rugtvedvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 1342 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor en bus var involveret. Det viste sig, at en 56-årig kvinde fra Jerslev Sj. i en personbil var kørt ad Kelleklintegårdsvej mod nord, da hun i krydset ved Rugtvedvej overså en bus, der af en 45-årig mand fra Store-Fuglede blev ført i østlig retning. Kvinden kørte ind i siden på bussen, men ingen kom til skade ved uheldet. Den 56-årige blev dog kortvarigt anholdt i forbindelse med uheldet, da hun var påvirket af spiritus under kørslen og derfor fik udtaget en blodprøve på skadestuen i Holbæk til nærmere undersøgelse for alkohol. Politiet afventer nu resultatet af analysen af blodprøven, før sagen kan afgøres.

Lov om euforiserende stoffer – Skovbrynet, Kalundborg

Kl. 1834 kontrollerede politiet en 19-årig mand fra Kalundborg, der opholdt sig på området ved et skolecenter. Politiet fandt ham i besiddelse af ca. 55 gram hash samt en digital vægt, hvorfor politiet mistænkte ham for at ville sælge hashen videre. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik hashen samt vægten beslaglagt som bevis. Under politiets ophold på stedet ankom et par biler med lokale unge til stedet, hvilket politiet tolker således, at de unge i bilerne muligt ville have købt noget af den 19-åriges hash. Den 19-årige kan nu i forbindelse med afgørelse af sagen forvente at høre nærmere fra politiet, som fremadrettet vil holde øje med området.

Færdselsuheld – Buerupvej, Kalundborg.

Kl. 1143 skete et færdselsuheld på Buerupvej ved krydset ved Kattrupvej. En 23-årig kvinde kørte i bil ad Kattrupvej mod vest og i krydset ved Buerupvej skete der et sammenstød med en modkørende motorcykel, der blev ført med ukendt hastighed. Motorcyklen blev ført af en 51-årig mand fra Tureby. Føreren af motorcyklen blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for sine kvæstelser.

Uro – Kalundborg.

Kl. 1812 var politiet på Banegårdspladsen, hvor en 27-årig mand blev overfaldet. Gerningsmanden, en 15-årig dreng fra Kalundborg, blev anholdt og afhørt til sagen. Han blev løsladt senere på aftenen.

Brand i bil – Jorløse, Kalundborg.

Kl. 1323 blev en bil fundet udbrændt på en ubeboet ejendom på Tissøvej. Der var tale om en Audi A6. Politiets undersøgelser tyder på, at branden er påsat. Sagen efterforskes nu nærmere.

To børn genforenet med forældre – Kalundborg.

Kl. 1658 fandt en anmelder to børn på to og fire år, der gik rundt ved Klosterparkvej. Børnene havde ikke overtøj på. Politiet fandt frem til børnenes forældre forholdsvis kort tid efter, hvor forældre og børn blev genforenet. De to var kommet ud på egen færd for at udforske den store verden. Eventyret stoppede dog efter forholdsvis kort tid og vel at mærke uden børnene havde lidt overlast.

Brand i bryggers – Lavendelvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 1429 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et bryggers i en villa. Det viste sig, at der var sket en kortslutning ved en varmepumpe, hvorefter der var opstået mindre sodskader i bryggerset efterfølgende. Ingen kom til skade ved hændelsen.

Indbrud i forretning – Elmegade, Kalundborg

Kl. 0239 fik politiet anmeldelser fra både vidner og et alarmfirma om, at der var blevet begået indbrud i forretningen Expert. Et køretøj var blevet kørt gennem forretningsruden, hvorefter der var blevet stjålet mobiltelefoner, tablets og bærbare PC-ere fra forretningen. Køretøjet med tyvekosterne og gerningsmændene var efterfølgende kørt ad Elmegade mod øst og videre ad Slagelsevej mod nord. Politiet ledte forgæves efter det benyttede køretøj i området og vil nu via eventuel videoovervågning prøve at få nogle spor at arbejde videre med.

Brand – Kalundborg.

Kl. 1033 brændte to garager på Egernvænget. Der sprængte bl.a. gasflasker ved branden, men ingen mennesker kom til skade. Branden var helt under kontrol kl. 1109. Brandårsagen er p.t. ukendt.

Eftersættelse af stjålet bil – Roskilde/Gevninge – Bregninge/Kalundborg.

Kl. 1750 anholdt politiet tre personer på henholdsvis 23, 21 og 19 år i forbindelse med biljagt, hvor de tre kørte i en stjålet bil.

Der henvises til udsendte pressemeddelelse i nat.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, der måtte undvige den stjålne bil i forbindelse med kørslen på Holbækmotorvejen og Skovvejen, hvor en del af kørslen skete mod færdselsretningen. Oplysninger til politiet på 114.

Politiets jurister vurderer torsdag morgen, om de tre skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Salg af narkotika – Kalundborg.

Kl. 1742 anholdt politiet en 23-årig mand fra Kalundborg, der på Møllebakken blev fundet i besiddelse af ca. 10 gram kokain fordelt i salgsposer samt et lille kvantum hash. Han blev løsladt efter afhøring, og kan nu se frem til, at sagen behandles i retten.

Narkopåvirket bilist – Svebølle, Kalundborg.

Kl. 1505 standsede politiet en bil på Skovvejen. Føreren, en 21-årig mand fra Kalundborg, var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Værslev, Kalundborg.

Kl. 1831 skete et færdselsuheld på Aldersrovej, hvor en 18-årig mand fra Kalundborg var kørt galt i en bil. Den 18-årige kørte i nordlig retning og kørte af kørebanen og endte på en mark. Han blev fløjet til Rigshospitalet til behandling. Det meddeles senere, at han ikke var i livsfare.

Forsøg på afbrænding af bil – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 0832 kontaktede en bilejer politiet, fordi hans bil i løbet af den forgangne nat havde fået skader i lakken på bagklappen efter noget brændbart samt en mindre bule. Politiet kunne efterfølgende konstatere, at nogen havde kastet en flaske med formentlig brændbar væske mod bilen, der holdt på en P-plads ved en etageejendom. Der var opstået en mindre brand på bilens bagklap, men der skete kun minimal skade på bilen som følge af varmepåvirkningen. Politiet har nu sikret nogle spor af bl.a. glasskår fra en flaske, som skal undersøges nærmere i et forsøg på at finde frem til gerningsmanden.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i løbet af natten mellem søndag og mandag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden
Cobavej, Høng
Odinsvej, Høng
Elmegade, Kalundborg
Kalundborgvej, Fårevejle
Kløvermarksvej, Jyderup
Frederiksberg, Svebølle
Tølløsevej, Ugerløse