TV2’s biolog på Go’ Morgen Danmark, Anders Kofoed, holder foredrag: 101 ting, du ville ønske, du ikke vidste om dyr.

Det bliver mærkværdigt, sjovt og frem for alt råt for usødet, når Anders Kofoed holder foredrag på Ubby Bibliotek- og Forsamlingshus. Arrangører er Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker, der i samarbejde byder på både foredrag og fællesspisning.

Vidste du, at der findes blæksprutter med selvtænkende penis? Eller at unge han delfiner tygger på kuglefisk for at blive skæve? At flåter kan give dig kødallergi og kakerlakker kan give dig chokoladeallergi? Eller at mariehøns bløder ud af knæene når de bliver vrede? Biolog Anders Kofoed fortæller levende om katte, der gør dig skizofren, selvmordsbombende myre og uartige edderkopper.

Anders Kofoed er kendt som TV2’s biolog på ”Go’ Morgen Danmark”, og han har dedikeret sit liv til at gøre opmærksom på, hvor fantastisk vores natur er.

Få mennesker formår at beskrive dyret i mennesket og mennesket i dyret så levende og underholdende som Anders Kofoed, hvilket også lægger stilen for ham som foredragsholder. Af samme grund bliver Anders Kofoed ofte brugt af TV, radio og aviser til at forklare om alt fra udødelige vandmænd til meningen
med livet.

Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker har afholdt flere arrangementer sammen. Et samarbejde der fungerer rigtigt godt, og arrangementerne er rigtig godt besøgt.

Arrangementet foregår denne gang tirsdag d. 25. oktober kl. 19.00. Det er som vanligt muligt at tilkøbe Spisebillet til kl. 18.00. Menuen er kalvespidsbryst med sur/sød sovs, kartofler og grønsager.

Billetter købes her. og koster for foredrag inkl. spisning: 155 kr.  Ønskes kun foredrag, er prisen 110 kr . Biblioteksklubbens medlemmer får foredrag for kun 95 kr. Man kan melde sig gratis ind i Biblioteksklubben her.

Velmødt! Kom og bliv oplyst om dyr, samt et skønt grin.