Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Sep 14, 2016 til Sep 21, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Mistanke om spirituskørsel – Føllenslev, Kalundborg.

Kl. 0740 fik politiet en anmeldelse om, at en buschauffør mistænkes for spirituskørsel under sin kørsel i Havnsø. Politiet standsede bussen, og det blev konstateret, at der ikke var hold i anmeldelsen. Chaufføren var ikke påvirket af spiritus eller andet.

Uro – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 0325 var politiet til stede på Vinde Helsingevej, hvor der var slagsmål i forbindelse med en privat fest. en 18-årig mand fra København blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en bøde. Han blev samtidig bidt af en politihund i forbindelse med anholdelsen.

Færdselsuheld – Høng, Kalundborg.

Kl. 1619 skete et færdselsuheld på Borreparken, hvor en motorcykel var væltet med høj fart. En bil, der blev ført af en 48-årig kvinde fra Høng, kørte ud fra Borreparken, men overså tilsyneladende motorcyklen, der forsøgte at undgå påkørsel ved kraftig opbremsning, hvor motorcyklen væltede. Den 54-årige mand fra Tølløse, der førte motorcyklen, blev bragt til sygehus med brækkede ribben m.v.

Brand i parkeringskælder – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 1223 fik politiet en anmeldelse om, at nogle drenge havde tændt et bål tæt på en bil i en parkeringskælder. Politiet kørte til parkeringskælderen og fik her kontakt med to drenge på 11 år og en dreng på 12 år – alle fra Kalundborg. De erkendte at have tændt bålet, som var lavet af en bunke medbragte aviser, som de antændte med en medbragt lighter. Der var ikke sket nogen skade på hverken bilen eller andet i parkeringskælderen. Politiet kunne ikke sigte dem for noget, da de alle tre var under den kriminelle lavalder på 15 år. De oplyste at have forladt deres skole, før skoledagen var overstået. Med baggrund i deres adfærd valgte politiet at køre de tre drenge hjem til deres respektive forældre, som dermed blev underrettet om sagen. Politiet har endvidere udfærdiget en socialrapport, således at de sociale myndigheder også bliver underrettet om drengenes uhensigtsmæssige adfærd i parkeringskælderen.

Spirituskørsel / kørsel uden førerret – Søndergade, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 1908 anholdt og sigtede politiet en 34-årig mand fra Jerslev Sj. for spirituskørsel og kørsel uden førerret. Hans førerret havde politiet nemlig inddraget tidligere i forbindelse med anden verserende sag om spirituskørsel. Politiet løslod den 34-årige efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til sagerne.

Butikstyveri – Kalundborg.

Kl. 1900 blev en 47-årig mand anholdt efter butikstyveri af fire culottestege i Lidl i Elmegade. Det var en politimand i sin fritid, der foretog anholdelsen af den 47-årige mand, der har bolig i Frederikshavn. Han fik en bøde for sit tyveri og blev løsladt efterfølgende.

Færdselsuheld – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 0740 kørte politiet ud til et færdselsuheld i krydset ved Lyngparken med mange parter involveret. Det viste sig, at en bilist holdt tilbage for en højresvingende bilist ved Lyngparken. Tre andre bilister standsede også, men dette overså en 27-årig mand fra Kalundborg – muligt på grund af en lavtstående sol. Dette bevirkede, at han påkørte bilisten foran ham, således de næste tre biler også blev involveret i et “harmonika”-sammenstød med i alt fem parter involveret. Ingen af parterne kom til skade, men sammenstødende bevirkede en vis kødannelse, inden de tre værst medtagne køretøjer blev flyttet. Kl. ca. 0815 var vejen atter farbar, så trafikkøen kunne afvikles.

Indbrud i perioden
Fr. Andersensvej, Kalundborg
Bøgelundsvej, Rørby, Kalundborg
Sæbyparken, Sæby, Kirke-Hyllinge