Den populære musikquiz ”Tip et Hit” turnerer i øjeblikket landet rundt og spreder stemning med hits fra flere årtier. Publikum i Asmindrup Forsamlingshus tippede engageret, da Karin og Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants fik det veloplagte publikum at svinge med på hits fra flere årtier.

Karin og Klaus Strand Holm
Karin og Klaus Strand Holm

Der blev både grinet, klappet og sunget med. Og snakken gik lystigt på tværs af bordene, da Klaus Strand-Holm, kendt fra pop- og rockgruppen Klaus & Servants, sammen med sin hustru Karin forleden gennemførte deres musikalske quiz-show ”Tip Et Hit” med underholdning og melodier fra flere årtier.

Det var Ældre Sagen i Trundholm, der stod bag arrangementet, hvor deltagerne fik testet både stemmebånd og hukommelse, da Klaus Strand-Holm spillede og sang sig gennem en stribe hits. Hans hustru Karin udfordrede publikum med en række sjove og finurlige spørgsmål, der fik hukommelsen på arbejde i et par timers festlig underholdning.

I pausen var der kaffe og lagkage, og mens stemmerne blev talt op, underholdt den populære entertainer med nogle af sine egne hits. Blandt andet fik publikum et genhør med ”Den bedste pige”, ”Herstedvester” og ”Bank tre gange med et kosteskaft i loftet”. Det er sikre hits, der fik selv de mest rustne sangstemmer smurt.

Rekordmange deltagere
– Tip Et Hit er et af de arrangementer, der har været flest deltagere til. Alt var udsolgt inden aftenen og der kunne simpelthen ikke være flere i forsamlingshuset. Der var en kanon god stemning, så det vil vi bestemt gentage, når det kan lade sig gøre, sagde Otto Nielsen, der er formand for den lokale forening i Ældre Sagen.

Og opfordringen til at komme igen tog Karin og Klaus Strand-Holm meget gerne imod.
– Der er ikke noget som musik og menneskeligt samvær til at skabe en god fælles oplevelse, og det var et rigtig dejligt publikum her i Asmindrup, sagde Klaus Strand-Holm efter arrangementet.

Der blev både grinet klappet og sunget med. Og snakken gik lystigt på tværs af bordene i den hyggelige sal i Asmindrup Forsamlingshus, da Klaus Strand-Holm, kendt fra pop- og rockgruppen Klaus & Servants, sammen med sin hustru Karin gennemførte et musikalsk quiz-show med underholdning og melodier fra flere årtier. Ifølge Ældre Sagen, der var arrangører, er det et af de arrangementer, der har været flest deltagere til, og foreningen satser på en gentagelse, når det kan lade sig gøre
Der blev både grinet klappet og sunget med. Og snakken gik lystigt på tværs af bordene i den hyggelige sal i Asmindrup Forsamlingshus, da Klaus Strand-Holm, kendt fra pop- og rockgruppen Klaus & Servants, sammen med sin hustru Karin gennemførte et musikalsk quiz-show med underholdning og melodier fra flere årtier.
Ifølge Ældre Sagen, der var arrangører, er det et af de arrangementer, der har været flest deltagere til, og foreningen satser på en gentagelse, når det kan lade sig gøre
Ifølge Ældre Sagen, der var arrangører, er det et af de arrangementer, der har været flest deltagere til, og foreningen satser på en gentagelse, når det kan lade sig gøre