– Har du levet et langt liv?
– Har du pårørende, der har levet et langt liv?
– Har du et arbejde, der berører mennesker, som har levet et langt liv?

Så er forestillingen “Historien om en Sang” vedkommende for dig!

Historien_om_en_Sang.636080811921834041I samarbejde med områdets forsamlingshuse har Kalundborg Kommune søsat projektet: ‘Liv i Forsamlingshusene’ – et projekt, der skal gøre det muligt at bringe professionelle og andre kvalitative kulturtilbud ud i kommunens mindre samfund. Ildsjæle og frivillige i lokalsamfundene har med energi taget imod kommunens økonomiske og administrative tilbud, og resultatet er et samarbejde til glæde for alle parter.

I forbindelse med dette projekt har Odsherred Teater sponsoreret en række opførelser af “Historien om en Sang – sange og fortællinger fra levede liv”.

Odsherred Teater fortolker, efter personlige interviews, en række borgeres livshistorier, og det er blevet til en perlerække af varme, humoristiske og bevægende beretninger og smukke sange om liv, død, kærlighed, ensomhed, udlængsel og meget andet, som man oplever i et langt liv.

Blandt disse sangvalg, i nye kompositioner, er: Nine Million Bicycles, Der er ingenting i verden så stille som sne, Den danske sang, Regnvejrsdag i november, I want to break free, Jeg er sigøjner, Med Amor som blind passager m.fl.

Henover efteråret kan Historien om en Sang opleves 10 forskellige steder i Kalundborg Kommune:

I første omgang er det følgende datoer og lokaliteter:

Mandag den 12. september kl. 14: Kalundborg Kommunes Hjælpetjeneste, Aktivitetscenter Munkesøcentret, Esbern Snaresvej 55, Kalundborg.

Fredag den 16. september kl. 20: Røsnæs forsamlingshus, Søbakken 7, Ulstrup, Kalundborg.

Onsdag den 21. september kl. 19.30 (fællesspisning kl. 18): Ubby Kultur- og Forsamlingshus, Hovedgaden 19, Ubby/Jerslev.

Mandag den 26. september kl. 19: Svebølle aktivitetscenter, Centervej 13, Svebølle.

Tirsdag den 27. september kl. 19.30: Hallebyore Mødested, Orevej 2, Hallebyore/Jyderup.

Fredag den 30. september kl. 20.30 (fællesspisning kl. 19): Kulturhus Gimle, Gl. Stationsvej 12, Føllenslev.

Læs mere og få informationer om billetkøb på www.kalundborglif.dk

Medvirkende i Historien om en Sang er skuespillerne Mei Oulund og Henrik Ipsen samt pianisten Vibeke Aggeboe. Mei Oulund har instrueret.

Liv i forsamlingshusene - Reinhardt