Delebarn.dk er ejet af Renée Toft Simonsen, Aarhus – Helle Laursen Petersen og Jesper Petersen, begge fra Kalundborg:

Billede 051Delebarn.dk er en internetportal, der skal hjælpe forældre med at kommunikere og samarbejde omkring deres børn, på en ordentlig og respektfuld måde, efter et brud eller en skilsmisse. Den centrale del af delebarn.dk er en kalender der er bygget op, så de børn der er tilknyttet dit hjem kan ses i en og samme kalender.

Det er helt enkelt et værktøj til at holde styr på børnenes hverdag når de pendler mellem to hjem. Man kan indtaste alle oplysninger om barnet, lige fra børnesygdomme, vaccinationer, skoleskema, gymnastisk tøj, fødselsdage, gaver der skal medbringes til børnefødselsdage osv.

Værktøjet er også tænkt som et kommunikationsredskab til forældrene, og fungerer derfor samtidig som en aflastning for børnene, således at de ikke skal stå for kommunikationen, hvilket kan være sindssygt tungt når man kun er en meter høj.

Delebarn.dk har endvidere en rådgivning, hvor brugerne kan søge hjælp til de vanskeligheder der kan være i forbindelse med en skilsmisse som f.eks. deleordninger eller sorgbearbejdning etc. Rådgivningen består af Renée Toft Simonsen på det psykologiske, etiske og de daglige problemer, Elisabet Jensen – Advokat (H) som har speciale i familieret, Børnesagkyndig gennem 25 år Hanne Søndergaard Jensen samt Socialrådgiver Julie Johansen til de sociale og “offentlige” spørgsmål og Sorgterapeut Anna Prip til de spørgsmål om børn og voksne i sorg.

Derudover er der en blog med mange spændende bloggere som skaber en livlig debat og et bruger-forum hvor brugerne har mulighed for, at kommunikere med andre i samme situation, her kan de stille spørgsmål og dele erfaringer.

Delebarn.dk er i særdeleshed et godt værktøj til forældre der har svært ved at kommunikere, men det har også en stor berettigelse i en travl hverdag med udearbejdende forældre.

Vi har på www.delebarn.dk mere end 17.000 registrerede brugere…

logo_high_res