Igen i år er der lagt op til en festlig fejring af sankthans torsdag den 23. juni på Gisseløre, hvor det endnu en gang er Sct. Georgsgildet og Lions i Kalundborg, som i fællesskab står bag arrangementet, hvor hele overskuddet fra samtlige aktiviteter og boder går til velgørende formål.

På pladsen, der åbner kl. 18.30, er der sat et stort telt op, hvor der er salg af øl og vand samt kaffe og kage og is. Pølsevognen er også kørt frem i dagens anledning.

sankt hans kalundborgDer er også tænkt på børnene, som under voksnes tilsyn kan bage snobrød, og i et roligt hjørne af pladsen har de lejlighed til at prøve ponyridning fra Humlebækgaard Rideskole, Kallerup.

”Det muntre Køkken” vil i år også være et godt trækplaster – en masse porcelæn venter på boldkasteglade gæster. Boder med dåsekast og flødebollekast vil der være at finde på pladsen.

På pladsen vil der også være en ”ballon-kunstner” med salg af sjove ballonfigurer.

Fra klokken 19.45 vil der være underholdning v/Kalundborg Amatør Teater`s gruppe af optrædende ved årets byspil 2016: ”Vi maler byen rød” med en speciel ”Teaterkoncert med 80’er musik”.

Årets båltaler er Lisbeth Dyxenburg, præst fra Raklev kirke, og når hun har sagt det sidste ord, synges midsommervisen sammen med et kor fra Kalundborg Amatør Teater´s byspil 2016.

Herefter tændes bålet og heksen sendes afsted.