Butikschef Kirsti Thygesen har ansat kok Mia Reesen fra Kalundborg som udviklingskonsulent til at bearbejde den gode menu i Kvickly’s Bistro. De fysiske rammer bliver nu opdateret, for der er travlt med at ombygge slagteriet i forretningen. Bistroen vil anvende og inddrage egen slagter, bager og grøntafdelingen til Mias eftertragtede kokkekunst. Mias egen virksomhed vil stadig holde åbent for bestillinger af gourmetmad.

DSC_0172Bistroen vil tilgodese de faste kunder og samtidig gøre menuerne mere sunde, ligesom man vil servere flere nordiske retter. Der vil blive flere hjemmelavede madretter, og kvaliteten af råvarerne bliver dermed forøget.

Mia Reesen startede for to uger siden. “Introduktionen er en proces, hvor alle 20 medarbejdere er inddraget og er positive og nysgerrige på resultatet, der går i luften senest i september. Der bliver således en opdatering af menuerne, svarende til årstiderne, der bliver mere sundhed, mere take-away og til en bredere målgruppe. Coop står for ”Bedre Mad” og det er hvad vi gerne vil,” fortæller butikschef Kirsti Thygesen og Mia Reesen samstemmende.

Mia Reesen og personalet har udfærdiget et værdisæt for Bistro-baren til kunderne, som lyder:

DSC_0167Mad Manifestet, De 10 BUD:
1. Vi elsker at kunne tilbyde dejlig hverdagsmad og drikke til fornuftig pris
2. Vi sørger for god mad til en travl hverdag, som er nemt at tage hjem med eller spise her i Bistro-Baren.
3. Maden afspejler de skiftende årstider, og selvfølgelig er der et par klassikere på menukortet året rundt.
4. Vi vil serverer et måltid med massere af smag og sundhed på lækkert porcelæn.
5. Vi sætter pris på at vi er en del af det nye nordiske køkken som afspejler enkelhed og friskhed.
6. Vi elsker de små voksne (børn) og de er meget velkomne og vi udfordre gerne deres smagsløg.
7. Personalet er smilende og vil gøre alt for at i får en fantastisk oplevelse. (Ellers råb op så vi kan bestræbe os på at gøre det bedre, så i går herfra med en god oplevelse!!)
8. Du er selv en aktiv deltager i måltidet, du bestiller maden i baren, henter den selv og sætter selv opvasken på plads… (bare rolig vi klare opvasken;)
9. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god oplevelse her..
10. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Til Sct. Hans byder Bistroen på tapasmenu ud af huset. Se menuen her.

DSC_0176

/Evelyne