Købmand Peter Egebæk, 36 år,  står tidligt op om morgenen. Han sætter nemlig alt ind på at investere i forretningen Meny på Nørre Alle.

DSC_0119Peter er født og opvokset i Midtjylland og kommer blandt andet fra stillinger hos Salling og Stelton. Han er oprindeligt uddannet isenkræmmer. Men nu er adressen i Kalundborg, da det er vigtigt at integrere sig hundrede procent, ikke mindst for at have en finger på pulsen. Rotary har også budt den aktive købmand velkommen, da der er brug for innovation og initiativrigdom både i tale og handling.

Siden overtagelsen i marts måned er der sket flere tiltag, og meget mere er i vente. Der er forbedringer at se overalt, prismæssigt, kvalitetsmæssigt og designmæssigt. Det skal være en oplevelse at komme i forretningen, og servicen skal være i top. Produktmæssigt er der i første omgang udvikling indenfor vine, frugt og grønt, delikatesser og bageriet. Blandt andet har Meny fået ny bagermester, hvor alt bliver bagt med økologiske produkter.

Det næste stykke tid står Meny med igangværende forbedringer af forretningens fysiske rammer, og forretningen vil med tiden fremstå som fuldstændig forandret og meget mere brugervenlig. Der bliver mere plads, idet kunderne skal have nemt ved at finde varerne, og eksempelvis bliver der et større udbud af økologiske varer.

“Personalet er trods den store ombygning ved godt mod, humøret er højt og kundebetjeningen er i orden, for når kunderne er søde, kan man klare alt. I nær fremtid vil der blive ansat flere medarbejdere til at betjene alle vore kunder og varetage de mange arbejdsfunktioner der bliver i forbindelse med udvidelsen”, fortæller Peter Egebæk.

Fredag d. 3. juni er Meny igen på banen og byder kunderne velkommen til en stor markedsdag, hvor der er fokus på de lokale varer som de nyopgravede kartofler fra Viskinge, de friskplukkede jordbær fra Lammefjorden, friske asparges og andre lækkerier.

DSC_0120DSC_0122

/Evelyne