Det er blevet maj – og de første Børnedage løber af stablen i Birkegårdens Haver. Anett Sander inviterer til sjov og hygge for børnene i to dage, både den 5. og 6. maj fra kl. 10 – 17:

birkegaardenDer er begge dage et fuldt program der indeholder alt fra skattejagt med kompas – hvor vi kommer rundt i haverne. Der er mulighed for ansigtsmaling og du kan komme ud at køre på ATV – eller er du mere til en tur på vores rolige æsel? Har du været her før, kender du garanteret vores populære lykkehjul, hvor der er gevinst hvis du er heldig. Sidst på dagen tager Anett dig med ud at fodre dyrene. Birkegården har aktiviteter for både små og større børn.

Denne gang skal vi blandt andet også folde de fineste små æsker, med motiv helt efter eget valg.

Dyr og legepark
Du kan naturligvis også besøge vores geder, kaniner, skildpadder, æsler, dådyr og får – og ikke mindst afprøve den helt nye forhindringsbane, Tarzanbanen. Her er der ikke mindre end 500 bil- og traktordæk på jorden men også i luften, en aktivitet for både små og store legebørn.

I er fortsat meget velkommen til at medbringe picnickurven, eller I kan besøge caféen der altid er parat med både mad, drikke og lidt til den søde tand.

Hele programmet kan ses på hjemmesiden www.birkegaarden.dk.