Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2016-04-04 til 2016-04-13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Parkeringsproblemer

Politiet har igennem et stykke tid modtaget klager over ulovligt parkerede biler i Kordilgade, hvilket tidligere har ført til uddeling af parkeringsafgifter. I går formiddags førte det til uddeling af seks parkeringsafgifter på Kordilgade og en enkelt på Lundevej. Derudover blev det påtalt over for to lokale erhvervsdrivende, at de havde problemer ved af- og pålæsning af deres varer.

Politiet vil med jævne mellemrum holde øje med parkeringerne i Kalundborg.

Tricktyveri

Kl. 1455 blev anmeldt om et tricktyveri, der var sket lige inden anmeldelsen. To mænd var inde på en restaurant, hvor de bestilte take away. De ville betale med en 1000 kr. seddel, hvilket anmelderen fandt mistænkeligt.

Den ene af personerne spærrede ligesom adgangen fra baglokalet til selve ekspeditionsskranken, hvor den anden person tog dagens omsætning, hvorefter de to gik fra stedet igen.

Ud fra signalementet tyder det på, at det er samme gerningsmænd, der tidligere på dagen var på spil i en forretning i Roskilde, hvilket fortæller noget om tyvenes mobilitet.

Mistænkeligt forhold – Svebølle

Kl. 1423 fik politiet anmeldelse om et mistænkeligt forhold, der fandt sted på Stationsvej ved Svebølle skole kl. 1300. En mand gik rundt med et gevær og sigtede mod skolen. Politiet blev først kontaktet kl. 1423. Gerningsmanden beskrives som 15-17 år, spinkel af bygning, rødt hår, tynd og ranglet talte dansk bevæbnet med softvåbengevær.

Politiet fandt hvide plastickugler på området, der indikerede, at der var tale om et softgunvåben.

Politiet skal på det kraftigste anbefale, at ser man noget lignende en anden gang, så skal politiet straks tilkaldes på 112, så vi kan komme frem til stedet hurtigt. Det er ofte umuligt at se i første omgang, om der er tale om et rigtigt skydevåben eller en softgun.

Færdselsuheld 

Kl. 1017 blev anmeldt om et færdselsuheld på Dyssevej/Slagelse Landevej.

En personbil, der blev ført af en 39-årig kvinde fra Kalundborg, kørte mod vest af Dyssevej, hvor hun i krydset kørte lige over mod Ugerløsevej uden at holde sin vigepligt. Hun påkørte en bil, der blev ført ad Slagelse Landevej mod syd.

Føreren af bilen var en 47-årig mand fra Sorø. Den 47-åriges bil blev slynget ind i en tredje bil, der blev ført af en 54-årig mand fra Kalundborg.

Den 39-årige kvinde og den 47-årige mand blev behandlet for mindre skader på sygehus.

Spirituskørsel 

Kl. 1649 anholdt politiet en 33-årig mand fra Jerslev, der kørte i bil på Nordkrogvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Fund af granat 

Kl. 1918 blev anmeldt om fund af en granat på Tystrupvej i Store-Fuglede. Militærets sprængningsfolk tilkaldt. De fjernede granaten, der i.flg. militæret var ufarlig. Hvor den kommer fra, eller hvor længe den har ligget på stedet er ukendt.

Indbrud i perioden
Andaksvej, Kalundborg
Kordilgade, Kalundborg
Kalundborgvej, Holbæk
Lundemarken, Kalundborg
Banetoften, Svebølle