Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2016-02-23 til 2016-03-02.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

 

Lovgivning om euf. stoffer – Kalundborg

Kl. 2142 var politiet på en adresse på Fr. Andersensvej, hvor politiet traf en 39-årig mand, der var i besiddelse af ca. 13 gram hash. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer.

Hærværk – Kalundborg

l. 2358 blev anmeldt om hærværk mod smykkeforretning, Skibbrogade, hvor en rude var knust til forretningen. Der var ikke stjålet noget, og sagen betegnes som hærværk.

Færdselsuheld/spirituskørsel – Dokhavnsvej, Kalundborg

Kl. 0015 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en knallertkører var forulykket. Det viste sig, at en 20-årig mand fra Kalundborg under kørsel på en knallert af ukendte årsager kørte ind i en lygtepæl og væltede. Han anvendte styrthjelm under kørslen, men havde slået hovedet, så han blev kørt til indledende undersøgelse på skadestuen i Holbæk. Her fik han også rutinemæssigt udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, da han i en eller anden grad var påvirket af spiritus. Senere blev politiet underrettet om, at den 20-årige blev overført til Rigshospitalets traumecenter til observation for blødninger i hovedet. Politiet fik derfor en bilinspektør til at undersøge uheldsstedet, ligesom den 20-åriges knallert skal undersøges for spor efter uheldet og eventuelle fejl/mangler. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken, og politiet har ikke yderligere kendskab til den 20-åriges tilstand.

Overtrædelse af hundeloven – Værslev, Kalundborg

Kl. 1645 fik politiet fra Langemosevej, hvor en hund havde bidt ca. 20 høns til døde. Hønsene gik frit rundt i en lade på stedet. Hunden var sluppet ud af en indhegning på Værslev Bygade. Ejeren af hønsene fik fat i hunden og blev selv bidt i højre hånd.

Politiet kom til stedet og talte med såvel ejeren af hunden og den forurettede. Parterne ville selv finde ud af erstatningskrav, og ejeren af hunden fik en bøde for overtrædelse af hundeloven, idet hun ikke havde haft kontrol over sin hund, ligesom der ikke var tegnet en hundeforsikring.

Falsk indsamling til døve – Bredgade, Kalundborg

Kl. 1043 anmeldte en 53-årig kvinde fra Kalundborg, at hun mandag d. 220216 kl. ca. 1200 på Bredgade, Kalundborg, var blevet opsøgt af en fremmed mand. Han fremviste en seddel, hvoraf det fremgik, at han samlede penge ind til døve fra Kalundborg Kommune Hun skrev sit navn og postnummer på sedlen, hvor der var flere stavefejl, samt donerede 200 kr. til manden. Da hun begyndte at “tale” til ham på tegnsprog, virkede manden fraværende, hvorefter hun efterfølgende kontaktede kommunen, der ikke havde en indsamling i gang.

Kl. 1208 kontaktede den 53-årige igen politiet, fordi indsamleren igen var set i Bredgade, og kl. 1245 kontaktede en 78-årig kvinde fra Grevinge politiet om den samme indsamler, der var i området ved ældrecenteret ved Vænget / Bredgade, idet hun havde skrevet sit navn på indsamlerens liste. Da den 78-årige bad om se noget identifikation hos indsamleren, blev indsamleren sur, slettede hendes navn og fik fra stedet. Politiet ledte forgæves efter den falske indsamler, der blev beskrevet som: mand, mellemøstlig af udseende, 30-35 år, ca. 165 cm høj, spinkel af bygning, kort mørkt hår, iført brunligt tøj og medbragte en taske.

Politiet skal advare mod disse falske indsamlere, som er observeret flere steder i politikredsen gennem den senere tid. Kontakt straks politiet på tlf. 114 med oplysninger om indsamlingssted og en beskrivelse af indsamleren.

Brandundersøgelse – Navrvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 1153 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et rækkehus. Der var ild i en sofa i stuen, og huset var fyldt med røg. Røgdykkere gennemsøgte huset og fandt ingen personer i nød, men en omkommet kat. Husets beboer – en 55-årig kvinde – blev fundet i god behold på et nærliggende dagcenter og dermed underrettet om branden. Ved branden opstod der så store skader, at kvinden måtte genhuses. Politiet undersøger nu stedet for at finde årsagen til brandens opståen i sofaen.

Brand i bil – Sæby, Kalundborg

Kl. 2116 blev anmeldt om brand i en Renault Clio personbil, der stod på rasteplads nord for Søvej. Bilen totalt udbrændt. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget til branden.

Indbrud i perioden
Stejlhøj, Kalundborg
Byens Mose, Kalundborg (2 steder)
Råes Vænge, Kalundborg
Vagtelvej, Kalundborg
Kystvejen, Kalundborg
Gisselørevej, Kalundborg
Lavlandsvej, Kalundborg
Elmegade, Kalundborg
Kirkebakken, Viskinge, Svebølle