Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2016-02-16 til 2016-02-24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Butikstyveri – Gørlev, Kalundborg

Netto på Roevej bemærkede tre mistænkelige personer i forretningen mellem kl. 1415 og kl. 1500, der stjal chokolade m.v. Sagen efterforskes nu og sammenlignes med ovennævnte sag fra Køge.

Falsk indsamling til døve – Bredgade, Kalundborg

Kl. 1043 anmeldte en 53-årig kvinde fra Kalundborg, at hun mandag d. 220216 kl. ca. 1200 på Bredgade, Kalundborg, var blevet opsøgt af en fremmed mand. Han fremviste en seddel, hvoraf det fremgik, at han samlede penge ind til døve fra Kalundborg Kommune Hun skrev sit navn og postnummer på sedlen, hvor der var flere stavefejl, samt donerede 200 kr. til manden. Da hun begyndte at “tale” til ham på tegnsprog, virkede manden fraværende, hvorefter hun efterfølgende kontaktede kommunen, der ikke havde en indsamling i gang.

Kl. 1208 kontaktede den 53-årige igen politiet, fordi indsamleren igen var set i Bredgade, og kl. 1245 kontaktede en 78-årig kvinde fra Grevinge politiet om den samme indsamler, der var i området ved ældrecenteret ved Vænget / Bredgade, idet hun havde skrevet sit navn på indsamlerens liste. Da den 78-årige bad om se noget identifikation hos indsamleren, blev indsamleren sur, slettede hendes navn og fik fra stedet. Politiet ledte forgæves efter den falske indsamler, der blev beskrevet som: mand, mellemøstlig af udseende, 30-35 år, ca. 165 cm høj, spinkel af bygning, kort mørkt hår, iført brunligt tøj og medbragte en taske.

Politiet skal advare mod disse falske indsamlere, som er observeret flere steder i politikredsen gennem den senere tid. Kontakt straks politiet på tlf. 114 med oplysninger om indsamlingssted og en beskrivelse af indsamleren.

Brandundersøgelse – Navrvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 1153 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et rækkehus. Der var ild i en sofa i stuen, og huset var fyldt med røg. Røgdykkere gennemsøgte huset og fandt ingen personer i nød, men en omkommet kat. Husets beboer – en 55-årig kvinde – blev fundet i god behold på et nærliggende dagcenter og dermed underrettet om branden. Ved branden opstod der så store skader, at kvinden måtte genhuses. Politiet undersøger nu stedet for at finde årsagen til brandens opståen i sofaen.

Brand i bil – Sæby, Kalundborg

Kl. 2116 blev anmeldt om brand i en Renault Clio personbil, der stod på rasteplads nord for Søvej. Bilen totalt udbrændt. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget til branden.

Færdselsuheld – Løve, Kalundborg

Kl. 1840 skete et færdselsuheld på Høng Landevej, hvor en personbil, der blev ført af en 70-årig kvinde fra Slagelse kørte over i modsatte kørebane, hvilket bevirkede, at en modkørende bil kørte i grøften. Der skete ingen personskade. Det viste sig, at den 70-årige var dement. Politiet sørgede for, at hun kom i forbindelse med sin familie.

Euforiserende stoffer – Kalundborg

Politiet sigtede 0203 en 20-årig mand fra Kalundborg for at være i besiddelse af et lille kvantum MDMA på et diskotek i Kalundborg. Det var personale på stedet, der fandt stoffer, og tilkaldte politiet. Politiet fandt frem til ejeren af stoffer, der udover en bøde fik et forbud mod at komme på stedet de næste to år.

Indbrud i lystfiskerforening – Kalundborg

Kl. 0744 blev anmeldt om indbrud i lystfiskerforening, Lynglodden, hvor der mellem onsdag 170216 og søndag 0740 var brudt et vindue op. Fra stedet stjålet ca. 30 fiskestænger og bådmotorer og diverse andet udstyr.

Efterforskningen af indbruddet førte politiet frem til en 24-årig mand og en 30-årig mand fra Kalundborg, der sigtes for indbruddet.

De to blev fundet i besiddelse af koster fra gerningsstedet, og de tilstod begge to henholdsvis hæleri og tyveri i forbindelse medindbruddet. Sagen vil senere blive behandlet i retten.

Indbrud i perioden
Havnsøvej, Føllenslev
Hyldetoften, Gørlev
Hasseltoften, Gørlev
Gørlevvej, Sæby, Høng
Lynglodden, Kalundborg
Gl. Nyrupvej, Kalundborg
Mogensbanke, Kalundborg
Brandsbjerg, Kalundborg
Gl. Røsnæsvej, Kalundborg