Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2016-01-14 til 2016-01-20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-Kalundborg.dk

Færdselsuheld – Høng, Kalundborg.
2016-01-20

Anmedlt kl. 1056. Færdselsuheld på Karinavej/Slagelsevej, hvor en 18-årig mand fra Høng kørte lige over i krydset uden at overholde sin ubetingede vigepligt. En 27-årig mand fra Høng, der kørte i sin bil stødte sammen med ovennævnte i krydset. Ingen personskade med skade på begge biler. De blev begge kørt til check på sygehus for en sikkerheds skyld.

Brand i værksted – Østergade, Høng
2016-01-14

Anmeldt kl. 16.13. Politi og brandvæsnet fik en melding om ildebrand i et værksted. Det viste sig, at der var gået ild i tagpappet over værkstedet. Brandvæsnet fik hurtigt ilden slukket, så skaderne begrænsede sig til en mindre del af taget. Politiet foretager sig ikke videre i anledning af branden.

Brand – Reerslev, Ruds-Vedby, Kalundborg.
2016-01-19

Anmeldt kl. 18.21. Brand på Kongstedvej. En stråtækt ejendom, hvor taget brændte væk. Der var ingen personer i huset, og politiet kender ikke brandårsagen.

Brand – Snertinge, Kalundborg.
2016-01-19

Anmeldt kl. 03.28. Brand på Slagelsevej, hvor et halmfyr var overophedet. Ejeren havde forsøgt at holde temperaturen nede, men der opstod ild i fyret, mere end der skulle være. Fyret anbragt i et brandsikret rum, hvorfor der kun skete begrænset skade.

Færdselsuheld – Svebølle, Kalundborg.
2016-01-18

Anmeldt kl. 11.03. Færdselsuheld på Viskingevejen, hvor en jernbanebom blev påkørt af en bil. Føreren af bilen overså bommen og blinkene grundet den lavthængende sol. Han kørte fra stedet uden at fortælle nogen om uheldet. Politiet fandt frem til føreren, en 54-årig mand fra Svebølle, der erkendte at have påkørt jernbanebommen. Indtil reparation kunne finde sted, kørte togene forbi stedet med stærkt nedsat hastighed.

 

Indbrud i perioden
Stejlhøj, Kalundborg
Bredekilde, Kalundborg