Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-12-03 til 2015-12-09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Brandundersøgelse – Byvej, Føllenslev – Kalundborg
2015-12-09 – Kl. 1745 kørte brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et hus. Der var opstået brand i husets stue uden naturlig forklaring. Politiet undersøger brandstedet nærmere i et forsøg på at finde brandårsagen. Branden blev begrænset til stuen, og husets ejer er underrettet om branden, der blev opdaget af en nabo.

Anholdelse – Eftersøgt mand fundet – Kalundborg
2015-12-09 – Kl. 1449 lykkedes det politiet at anholde en 18-årig mand uden fast bopæl i Kalundborg. Manden havde været eftersøgt af politiet siden løsladelsen i et grundlovsforhør d. 281015. Han blev dengang fremstillet som sigtet for at have kørt en motorcykelbetjent ned efter en kort biljagt – Bobjergvej, Asnæs, d. 031015. Politiet havde siden hændelsen en mistanke om, at den 18-årige havde været fører af bilen og fik ham anholdt i Kalundborg d. 271015. Efter grundlovsforhøret omstødte landsretten byrettens afgørelse. Politiet har siden da ledt efter den 18-årige, indtil en politimand, uden for tjeneste, bemærkede ham i Kalundborg by. Flere patruljer blev sat ind for at anholde den 18-årige, der sluttelig blev sporet til området ved hospitalet. En politihund stoppede hans færden. Han vil nu igen blive fremstillet i Retten i Holbæk til fastsættelse af længden af en varetægtsfængsling i straffesagen.

Indbrud i perioden
Kaldredvej, Eskebjerg